0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Leadership
  4. Marii lideri evoluează
Carte

Marii lideri evoluează

Cum să devii un lider autentic

Autor(i): Dr. Kenneth Blanchard, Mark Miller,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ce fel de lider ești?

Genul pregătit să reacționeze la noi provocări sau acela care aplică mereu soluții ce s-au dovedit bune în trecut?

Liderul mulțumit de sine sau acela care simte că nu a ajuns încă la adevărata măsură a valorii sale?

Liderii autentici nu se culcă pe lauri. A avea abilități de leadership nu este un titlu onorific, ci rezultatul unui proces care durează întreaga viață. Capacitatea de a-i conduce pe alții este determinată, de fapt, de propria capacitate de a evolua.

Cartea de față le arată liderilor aspiranți – dar și celor consacrați – asupra căror aspecte să se concentreze pentru a-și păstra eficiența și statutul profesional pe tot parcursul vieții.

Protagoniștii cărții parcurg pas cu pas etapele procesului SPOR – tot atâtea faze prin care liderii adevărați își lărgesc perspectiva asupra lumii și asupra sinelui, cu scopul de a se perfecționa continuu și cu grija constantă pentru binele general.

The Ken Blanchard Companies a avut în vedere încă de la înființare trei scopuri simple, dar cruciale: să schimbe în bine viața semenilor, să sporească valoarea și eficiența angajaților la locul de muncă și să ajute companiile‑client să devină furnizori autentici de calitate.

În faimoasele lui conferințe și cărți, pline de căldură sufletească și umor, Blanchard manifestă un pătrunzător simț critic și o gândire constructivă, care i-au asigurat reputația de a fi unul dintre cei mai mari experți în leadership din lume.

Numeroasele cărți care îi poartă semnătura (unele dintre acestea fiind scrise împreună cu diverși colaboratori) s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare în total și au fost traduse în peste 25 de limbi. Blanchard a primit de-a lungul timpului numeroase premii și distincții, în domenii precum management, oratorie și leadership.

„Succesul meu se datorează faptului că am continuat să evoluez. Poți să ai și tu succes, dacă citești această carte.“ (Anthony Robbins, antreprenor și autorul cărții „Trezește uriașul din tine“)

„Este o carte pentru aceia care își doresc să devină lideri mai eficienți – în plan profesional și social, dar și în plan personal.“ (Andy Andrews, orator și autor de cărți pentru dezvoltare personală)