0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Leadership
  4. Marii lideri evoluează
Carte

Marii lideri evoluează

Marii lideri evoluează. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Cum să devii un lider autentic

Autor(i): Dr. Kenneth Blanchard, Mark Miller,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 23,12 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Ce fel de lider eşti?

Genul pregătit să reacţioneze la noi provocări sau acela care aplică mereu soluţii ce s-au dovedit bune în trecut?

Liderul mulţumit de sine sau acela care simte că nu a ajuns încă la adevărata măsură a valorii sale?

Liderii autentici nu se culcă pe lauri. A avea abilităţi de leadership nu este un titlu onorific, ci rezultatul unui proces care durează întreaga viaţă. Capacitatea de a-i conduce pe alţii este determinată, de fapt, de propria capacitate de a evolua.

Cartea de faţă le arată liderilor aspiranţi – dar şi celor consacraţi – asupra căror aspecte să se concentreze pentru a-şi păstra eficienţa şi statutul profesional pe tot parcursul vieţii.

Protagoniştii cărţii parcurg pas cu pas etapele procesului SPOR – tot atâtea faze prin care liderii adevăraţi îşi lărgesc perspectiva asupra lumii şi asupra sinelui, cu scopul de a se perfecţiona continuu şi cu grija constantă pentru binele general.

The Ken Blanchard Companies a avut în vedere încă de la înfiinţare trei scopuri simple, dar cruciale: să schimbe în bine viaţa semenilor, să sporească valoarea şi eficienţa angajaţilor la locul de muncă şi să ajute companiile‑client să devină furnizori autentici de calitate.

În faimoasele lui conferinţe şi cărţi, pline de căldură sufletească şi umor, Blanchard manifestă un pătrunzător simţ critic şi o gândire constructivă, care i-au asigurat reputaţia de a fi unul dintre cei mai mari experţi în leadership din lume.

Numeroasele cărţi care îi poartă semnătura (unele dintre acestea fiind scrise împreună cu diverşi colaboratori) s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare în total şi au fost traduse în peste 25 de limbi. Blanchard a primit de-a lungul timpului numeroase premii şi distincţii, în domenii precum management, oratorie şi leadership.

„Succesul meu se datorează faptului că am continuat să evoluez. Poţi să ai şi tu succes, dacă citeşti această carte.“ (Anthony Robbins, antreprenor şi autorul cărţii „Trezeşte uriaşul din tine“)

„Este o carte pentru aceia care îşi doresc să devină lideri mai eficienţi – în plan profesional şi social, dar şi în plan personal.“ (Andy Andrews, orator şi autor de cărţi pentru dezvoltare personală)