0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Afaceri
 3. Cărţi: Marketing
 4. Sfârşitul advertisingului aşa cum îl ştim
Carte

Sfârşitul advertisingului aşa cum îl ştim

Sfârşitul advertisingului aşa cum îl ştim. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Armin Brott, Sergio Zyman
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 320 (14x20 cm)
Preţ: 29,86 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Felul în care companiile fac afaceri în ziua de azi nu numai că nu îmbunătăţeşte situaţia actuală, ci chiar o înrăutăţeşte.

În cazul advertisingului am putea spune că lucrurile stau mult mai rău.

În această carte veţi afla cum a murit advertisingul, ce l-a ucis şi ce este de făcut pentru reanimarea lui. Veţi afla cum să vă analizaţi eforturile, cum să vă cuantificaţi rezultatele, să inter-relaţionaţi cu clienţii şi ce să faceţi pentru ca afacerea voastră să devină mai bună decât este în momentul de faţă.

Dacă lucraţi în domeniul publicităţii, puteţi considera această carte un apel la trezire, un avertisment de genul: fie îţi schimbi modul de abordare, fie locul de muncă. Advertisingul nu înseamnă să câştigi Effie-uri sau Lei de aur. Înseamnă să faci bani pentru clienţii tăi, iar unii dintre ei – cei care vor citi această carte – s-ar putea să fie destul de iritaţi să vă vadă pe scenă ţinând în mâini statueta câştigătoare în timp ce vânzările lor scad.

Odată ce veţi fi citit această carte, veţi deţine cunoaşterea, imaginea de ansamblu, instrumentele şi instrucţiunile necesare pentru elaborarea strategiilor de advertising funcţionale şi pentru transformarea acestor strategii în afaceri de succes. Aşa că staţi prin preajmă şi veţi avea ce învăţa!

„Cuvintele categorice şi pline de sens ale lui Zyman ar putea fi şutul-în-fund de care avea nevoie această industrie.“ (PublishersWeekly)

„Ce pot să spun despre Sergio Zyman? Este un geniu, atâta tot!“ (Warren Bennis)

„Zyman se întoarce la fundamentele advertisingului, pe care le gravează în piatră. El construieşte sau reconstruieşte casa advertisingului din temelii.“ (Sir Martin Sorrell, Group Chief Executing, WPP)

„Eu sper că această carte este citită şi de CEO. Vor înceta astfel să îşi mai arunce preţioşii dolari pe reclame de 30 secunde şi vor începe să facă marketing adevărat.“ Philip Kotler

„Sergio Zyman este dur şi ireverenţios. Perspectiva sa asupra evoluţiei advertisingului este vitală pentru oricine vrea să îşi construiască o afacere.“ (John J. Dooner Jr., Preşedinte şi CEO al McCann-Erickson Worldgroup)

„Sergio este unul dintre puţinii oameni care consideră că problema reală a advertisingului este că întreg sistemul este defect. Şi el este singurul om din toată istoria acestei industrii destul de curajos (sau nebun) încât să încerce să-l schimbe.“ (Sam Hill, cofondator al Helios Consulting Group)

Cuprinsul cărţii: „Sfârşitul advertisingului aşa cum îl ştim“

 • Mulţumiri
 • Introducere
 • Prima victimă: cum am ucis advertisingul tradiţional
 • Succesul poate fi letal — nu te baza pe forţa mărcii tale
 • Pescuieşte unde are balta peşte
 • Celebrităţi, reprezentanţi de imagine, simboluri: când să le foloseşti şi când nu
 • Ambalajul: ultima ta şansă, profită de ea
 • A sponsoriza sau a nu sponsoriza: aceasta-i întrebarea
 • Media liberă: aliatul nr. 1 sau cel mai aprig duşman
 • Cum să-ţi transformi angajaţii în elemente ale mesajului şi ale produsului
 • Practica ne omoară
 • Nu rata o altă şansă