0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Cauzele îngrăşării şi ale slăbirii pe înţelesul tuturor
Carte

Cauzele îngrăşării şi ale slăbirii pe înţelesul tuturor

Cauzele îngrăşării şi ale slăbirii pe înţelesul tuturor. Editura
CumpărDetalii carte

Evitare, remedii culinare şi farmaceutice

Autor(i): Dr. Robert Radu Mateescu
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 174 (13x20 cm)
Preţ: 9,63 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Făcând abstracţie de influenţele genetice, îngrăşarea este cauzată de o lipsă de echilibru între aportul caloric asigurat de alimentele consumate şi consumul zilnic de energie, în defavoarea acestuia Urmăriţi în paginile cărţii documentarea ştiinţifică a acestor mecanisme:

  • Nu întotdeauna slăbirea constituie un motiv de bucurie. Poate fi cauzată de boli, uneori foarte grave.
  • Aveţi la dispoziţie tabele cu conţinutul caloric, de proteine, glucide, grăsimi şi colesterol pentru peste 1000 de sortimente de mâncăruri şi băuturi.
  • Tabele cu conţinutul de acid uric pentru peste 200 dintre principalele alimente.
  • Învăţaţi principiile de bază pentru alcătuirea meniului în curele de slăbire.

Cuprinsul cărţii: „Cauzele îngrăşării şi ale slăbirii pe înţelesul tuturor“

  • Mecanismul transformării alimentelor în energie
  • Formele prin care energia este folosită de către organism
  • Posibilităţile organismului de a stoca energia neconsumată
  • Cauzele subponderalităţii
  • Informaţii nutriţionale
  • Obiceiuri alimentare - comportament alimentar
  • Tabele
  • „Calorii corespunzătoare“
  • Tabele de valori nutriţionale