0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Tratamente și vindecări miraculoase
Carte

Tratamente și vindecări miraculoase

Tratamente și vindecări miraculoase. Editura Curtea Veche
Cumpăr
Autor(i): Jean Carper
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 336 (15x22 cm)
Preţ: 52,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Noi descoperiri științifice uimitoare, care demonstrează forța vindecătoare a plantelor, vitaminelor și a altor remedii naturale.

Trăim într-o epocă în care numeroși oameni încep să se îndoiască de eficiența medicinei moderne și să se întoarcă la metode tradiționale de tratare a diferitelor afecțiuni. Mulți doresc să găsească remedii alternative, neștiind însă foarte clar nici unde ar trebui să le caute, nici la ce riscuri se expun dacă le aleg.

„Tratamente și vindecări miraculoase“ umple tocmai acest gol, oferind o amplă perspectivă, atât asupra a ceea ce în popor se cheamă plante de leac, cât și a suplimentelor nutritive care există pe piață.

Jean Carper apelează în permanență la studii documentate și aduce dovezi științifice solide pentru a susține utilizarea pe scară largă a unor remedii naturale (sau dimpotrivă, a evitării altora), inițiind astfel un dialog constructiv între medicina convențională și cea alternativă.

„Jean Carper se numără printre cele mai avizate personalități care susțin îmbunătățirea sănătății prin mijloace ale medicinei naturiste. Recomand călduros cărțile ei elevilor și pacienților mei.“ (Dr. Andrew T. Weil, Profesor de medicină integrativă la Universitatea din Arizona)

Tratamente și vindecări miraculoase va duce la o creștere a interesului tuturor cititorilor față de medicina naturistă. Jean Carper a reușit performanța de a prezenta cercetări științifice serioase cu privire la plante medicinale într-un stil plăcut și antrenant.“ (Mark Blumenthal, Director executiv al American Botanical Council)