0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Motivaţional
  4. Viaţa trece repede – trăieşte-o din plin
Carte

Viaţa trece repede – trăieşte-o din plin

Viaţa trece repede – trăieşte-o din plin. Editura Amaltea
Detalii carte

Autor(i): Loretta LaRoche
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 172 (13x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Dacă simţi că nu eşti mulţumit de viaţa ta, dacă simţi că nu profiţi de potenţialul tău şi că nu eşti înconjurat de persoanele potrivite, cartea „Viaţa trece repede - Trăieşte-o din plin“ te va ajuta să ai curajul să faci acele schimbări la care până acum doar ai visat.

Loretta LaRoche, unul dintre cei mai de succes experţi în managementul stresului, îţi oferă zece idei geniale despre cum poţi să aduci un nou suflu vieţii tale, sub o formă veselă şi uşor de pus în practică.

Optimismul, acceptarea, umorul, creativitatea sunt doar câteva dintre soluţiile pe care autoarea le recomandă prin povestirea unor întâmplări amuzante, dar pline de înţelepciune din propria sa viaţă. Vei descoperi că poţi să înveţi lucruri esenţiale pentru a-ţi îmbogăţi personalitatea şi că lumea este plină de surprize de care te poţi bucura în fiecare zi.

„Loretta LaRoche este un adevărat fenomen, expertul preferat de toată lumea când vine vorba de stres. Pe cât de sclipitoare pe atât de amuzantă, înţelepciunea plină de duh a Lorettei se bazează pe cunoştinţe solide şi pe o psihologie pozitivă de ultimă oră. […]“ (Dr. Joan Z. Borysenko, autorul cărţilor Inner Peace for Busy People şi Inner Peace for Busy Women).