0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Prosperitate şi succes
 4. 50 de cărţi fundamentale despre succes
Carte

50 de cărţi fundamentale despre succes

50 de cărţi fundamentale despre succes. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Autor(i): Tom Butler-Bowdon
Editura: Meteor Press
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 400 (14x21 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„50 de lucrări fundamentale despre succes“ vă dezvăluie faptul că absolut oricine poate avea o viaţă plină de sens şi vă învaţă cum să împletiţi munca şi succesul financiar cu reuşita în plan personal.

Practice şi filozofice în acelaşi timp, sensibile şi totodată motivaţionale, cărţile selecţionate de autor vă prezintă biografiile unor oameni excepţionali, vă introduc în lumea afacerilor, vă poartă în domeniul psihologiei şi al vechilor filozofii, explorează terenul fertil al textelor care i-au ajutat pe mulţi să devină oameni de succes.

 • Ce calităţi îi sunt absolut necesare unui om de succes?
 • Ce anume îl poate face să fie motivat, prosper, să devină un mare lider?
 • Sunteţi în căutarea unei direcţii noi în viaţă?
 • Vă interesează să găsiţi o cale către împlinirea autentică?
În paginile lucrării „50 de cărţi fundamentale despre succes“ veţi descoperi titluri de referinţă care au ajutat milioane de oameni să aibă succes în viaţa profesională şi pe plan personal.
 • Deveniţi un lider, profitând de lecţiile primite de la adevărate legende ale lumii afacerilor, de la umanişti cu o gândire înălţătoare şi de la optimişti realişti: Warren Bennis, Kenneth Blanchard şi Spencer Johnson, Warren Buffett, Andrew Carnegie, Michael Dell, Henry Ford, Abraham Lincoln, Nelson Mandela, J.W. Marriott jr., Eleanor Roosevelt, Ernest Shackleton, Sam Walton, Jack Welch.
 • Exploraţi calea spirituală şi financiară către prosperitate, descoperind factorii necesari pentru a ajunge la adevărata bogăţie: „Cel mai bogat om din Babilon“, de George S. Clason, „Hectare de diamante“, de Russell H. Conwell, „Calea către bogăţie“, de Benjamin Franklin, „De la idee la bani“, de Napoleon Hill, „Tată bogat, tată sărac“, de Robert Kiyosaki, „Bogăţia şi sărăcia naţiunilor“, de David S. Landes, „Legile dinamice ale prosperităţii“, de Catherine Ponder, „Gândirea milionarului american“, de Thomas J. Stanley, „Ştiinţa de a deveni bogat“, de Wallace D. Wattles.
 • Împliniţi-vă potenţialul beneficiind de forţa ideilor care pătrund în secretele succesului pe plan personal şi profesional: „Obraz gros, inima neagră“, de Chin-Ning Chu, „Excelenţa în afaceri“, de Jim Collins, „Jocul interior de tenis“, de Timothy Gallwey, „Cine mi-a luat caşcavalul?“, de Spencer Johnson, „Născuţi pentru a învinge“, de Muriel James şi Dorothy Jongeward, „În formă la serviciu şi acasă“, de Jim Loehr şi Tony Schwartz, „Arta războiului“, de Sun Tzu, „Coaching pentru performanţă“, de John Whitmore, „Factorul Noroc“, de Richard Wiseman, „Eficienţa în 7 trepte“, de Stephen R. Covey.