0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Avantajul inechitabil
Carte

Avantajul inechitabil

Puterea educației financiare. Ceea ce școala nu te învață niciodată despre bani.

Autor(i): Robert T. Kiyosaki
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Seria Kiyosaki
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 296 (15x22 cm)
Preţ: 60,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Susținând o perspectivă asupra banilor care depășește și contrariază opiniile curente, Kiyosaki și-a câștigat reputația de autor și antreprenor sincer, direct și pragmatic.

El consideră că sfaturile clasice care pledează pentru economisirea banilor, obținerea de diplome pentru căpătarea unui loc de muncă bun și investirea pe termen lung într-un portofoliu diversificat constituie tot atâtea exemple de decizii nefericite și păguboase, mai ales în contextul actualei crize economice globale.

Analizându-și propria experiență de viață, Kiyosaki le recomandă tuturor - în special tinerilor și antreprenorilor - să urmeze cursuri de educație financiară adaptate la lumea reală, întrucât sistemul tradițional de învățământ îi obișnuiește de mici pe oameni cu o gândire financiară nesănătoasă.

Ca întotdeauna, Robert Kiyosaki îi îndeamnă pe oamenii din întreaga lume să nu mai accepte orbește ideea că sunt condamnați să se lupte toată viața pentru supraviețuire.

Educația financiară autentică reprezintă singura cale de a-ți asigura viața pe care o dorești, pentru tine și familia ta. Robert Kiyosaki te încurajează să schimbi singurul lucru care îți stă de fapt în putere: propria persoană.

Această carte vorbește despre cele cinci avantaje pe care ți le oferă o educație financiară autentică:

  • Avantajul inechitabil al cunoașterii
  • Avantajul inechitabil al taxelor
  • Avantajul inechitabil al datoriilor
  • Avantajul inechitabil al riscului
  • Avantajul inechitabil al compensației

De-a lungul timpului, autorul a testat el însuși aceste idei originale. În carte sunt explicați pașii ce ajută educația tradițională să ajungă în zona cunoașterii aplicate, care generează rezultate măsurabile.

Într-un autentic stil „Tată bogat“, Robert Kiyosaki te provoacă să compari două puncte de vedere opuse și să experimentezi în practică felul în care puterea adevăratei educații financiare îți asigură un avantaj inechitabil.

Robert Kiyosaki a schimbat viziunea despre bani a zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Oferind puncte de vedere care adeseori contrazic învățăturile tradiționale, Robert și-a câștigat reputația de om care vorbește sincer, fără menajamente și cu mult curaj. Este considerat drept unul dintre cei mai pasionați susținători ai educației financiare.