0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Efectul de platou
Carte

Efectul de platou

Efectul de platou. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Spargerea barierelor în drumul spre succes

Autor(i): Bob Sullivan, Hugh Thompson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 344 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Poate aţi auzit povestea despre puii de elefant şi dresorii de la circ. În trecut, puii de elefant erau legaţi de un picior cu o cătuşă mare, legată de un lanţ, legat la rându-i de un ţăruş înfipt în pământ. Puiul se putea deplasa, dar nu putea rupe lanţul, aşadar viaţa lui se desfăşura într-un cerc restrâns în jurul unui ţăruş. Era blocat înăuntrul acestui cerc, definit de circumferinţa lui. Puii de elefant se transformă în timp în creaturi greoaie, puternice, masive, iar ca animal adult ar putea foarte uşor să se elibereze din lanţ. Doar că nu fac niciodată acest lucru. Elefantul învaţă de mic care este spaţiul în care trebuie să trăiască şi nici nu-şi poate imagina că viaţa lui s-ar putea schimba în vreun fel.

Mulţi dintre noi suntem precum elefanţii. Ne definim viaţa prin cercurile în care intrăm, evaluând ceea ce putem sau nu putem face exclusiv în funcţie de experienţa anilor. Cei din jur ne privesc ca pe nişte elefanţi uriaşi legaţi de un lanţ minuscul. Aceasta duce la apariţia majorităţii platourilor.

Această carte vă va ajuta să alegeţi o nouă direcţie şi, în orice stadiu al vieţii v-aţi afla, să vă lărgiţi lumea în care trăiţi.

„De-a dreptul uimitor, o carte care-i va ajuta pe cititori să facă schimbări majore în viaţa lor.“ (Publishers Weekly)

„Cartea scrisă de Bob Sullivan şi Hugh Thompson este ghidul perfect pentru a şti cum să te ridici de jos atunci când muşti din ţărână.“ (Daniel H. Pink, autor „A vinde e omeneşte“)

„Bob Sullivan şi Hugh Thompson au identificat acel lucru care ne transformă vieţile într-un chin continuu, ne epuizează de energie şi ne îndepărtează de succes. Plină de poveşti revelatoare, de informaţii inedite şi sfaturi utile, cartea Efectul de platou este o lectură obligatorie pentru toţi cei care doresc să-şi uşureze drumul către succes.“ (David Allen, autor Getting Things Done)