0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Puterea unei ore
Carte

Puterea unei ore

Fii stăpân pe viața și afacerea ta cu doar O ORĂ pe săptămână!

Autor(i): Dave Lakhani
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 231 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această carte nu se aseamănă cu nici o altă lucrare de dezvoltare personală pe care ai citit-o până acum. Este revoluționară și te va ajuta să realizezi într-o oră ceea ce credeai că este imposibil să faci pe parcursul unei săptămâni.

Dave Lakhani, un renumit specialist în strategie pe probleme de dezvoltare a afacerii, își propune ca „Puterea unei ore“ să ofere o soluție persoanelor care au un program foarte încărcat, dar care au nevoie de o schimbare în viața personală sau profesională. În acest sens, oricine citește această carte și aplică principiile puse în discuție de Dave Lakhani se va afla pe drumul către o dezvoltare esențială.

„Puterea unei ore“ este extraordinar de utilă, prezentându-ți problemele majore pe care le poți întâlni în viața de zi cu zi în puncte foarte clare, care îți permit să alegi elementele importante asupra cărora trebuie să-ți îndrepți atenția, oferindu-ți în același timp instrumentele necesare pentru a fi eficient în ceea ce faci.

În plus, te va ajuta să identifici zonele în care ai nevoie de o schimbare și te va ghida printr-un proces de concentrare extraordinară astfel încât să îți poți reinventa viață și afacerea.

Nu-ți vei mai face probleme în legătură cu organizarea timpului, vei ști cum să-ți clasifici relațiile personale pentru binele tău și al afacerii tale, cum să porți o negociere cu clienții, cum să-ți conduci angajații și să-ți creezi o imagine asupra succesului tău.

„Puterea unei ore“ este o carte pentru tine – pentru noi toți!