0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Puterea unei ore
Carte

Puterea unei ore

Puterea unei ore. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Fii stăpân pe viaţa şi afacerea ta cu doar O ORĂ pe săptămână!

Autor(i): Dave Lakhani
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Motivaţional
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 231 (13x20 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această carte nu se aseamănă cu nici o altă lucrare de dezvoltare personală pe care ai citit-o până acum. Este revoluţionară şi te va ajuta să realizezi într-o oră ceea ce credeai că este imposibil să faci pe parcursul unei săptămâni.

Dave Lakhani, un renumit specialist în strategie pe probleme de dezvoltare a afacerii, îşi propune ca „Puterea unei ore“ să ofere o soluţie persoanelor care au un program foarte încărcat, dar care au nevoie de o schimbare în viaţa personală sau profesională. În acest sens, oricine citeşte această carte şi aplică principiile puse în discuţie de Dave Lakhani se va afla pe drumul către o dezvoltare esenţială.

„Puterea unei ore“ este extraordinar de utilă, prezentându-ţi problemele majore pe care le poţi întâlni în viaţa de zi cu zi în puncte foarte clare, care îţi permit să alegi elementele importante asupra cărora trebuie să-ţi îndrepţi atenţia, oferindu-ţi în acelaşi timp instrumentele necesare pentru a fi eficient în ceea ce faci.

În plus, te va ajuta să identifici zonele în care ai nevoie de o schimbare şi te va ghida printr-un proces de concentrare extraordinară astfel încât să îţi poţi reinventa viaţă şi afacerea.

Nu-ţi vei mai face probleme în legătură cu organizarea timpului, vei şti cum să-ţi clasifici relaţiile personale pentru binele tău şi al afacerii tale, cum să porţi o negociere cu clienţii, cum să-ţi conduci angajaţii şi să-ţi creezi o imagine asupra succesului tău.

„Puterea unei ore“ este o carte pentru tine – pentru noi toţi!