0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Rezilienţa
Carte

Rezilienţa

Rezilienţa. Editura All
CumpărDetalii carte

Cum devenim mai rezistenţi la stres, depresie şi epuizare psihică

Autor(i): Christina Berndt
Editura: All
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 34,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Viaţa în secolul XXI este foarte solicitantă. Monstrul spiralei performanţelor pândeşte nu numai în activitatea curentă, ci şi în viaţa socială. Facem din ce în ce mai greu faţă solicitărilor lumii moderne.

Ce bine ar fi, deci, dacă am avea un fel de platoşă pe suflet! O atitudine de viaţă care să ne dea putere psihică, încredere în sine şi calm sufletesc. Există oameni care au toate aceste calităţi. Psihologii numesc tainica lor putere „rezilienţă“.

Aceasta este prima carte a autoarei şi a doborât în mai puţin de doi ani toate recordurile de vânzări la categoria non-ficţiune, menţinându-se în fruntea topurilor de vânzări pe piaţa din Germania timp de 55 de săptămâni. Până în prezent cartea a fost tradusă în 5 limbi şi vândută în peste 150 000 de exemplare.

„…Jurnalista de ştiinţă Christina Berndt explică prin foarte multe exemple care sunt dotările speciale de care beneficiază unii dintre semenii noştri: cei care s-au dovedit foarte rezistenţi la stres. Bazându-se pe ultimele studii ştiinţifice, ea ne arată ce concluzii trebuie să tragem de aici.“ (Buchreport)