0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Thrive (Succesul redefinit)
Carte

Thrive (Succesul redefinit)

Cea de-a treia metrică pentru redefinirea succesului și crearea unei vieți pline de bunăstare, înțelepciune și miracol

Autor(i): Arianna Huffington
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 296 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Ce înseamnă să ai o viață bună?“ este o întrebare care i-a preocupat pe filozofi, începând cu grecii antici. Undeva pe drum însă, a fost abandonată și atenția noastră s-a concentrat asupra modului în care putem face mulți bani, asupra modului în care să ne cumpărăm o casă mare și asupra modului în care putem avansa cât mai sus în carieră. În timp, în societatea noastră, noțiunea de succes s-a redus la bani și putere. De fapt, în momentul de față, succesul, banii și puterea au devenit practic sinonime în mintea multora.

Pentru a trăi viața pe care ne-o dorim și pe care o merităm cu adevărat – și nu mă refer la o viață cu care doar să fim împăcați –, avem nevoie de o a treia metrică, de o a treia unitate de măsură a succesului, care merge dincolo de cele două metrici deja existente, bani și putere. Cea de-a treia metrică este clădită pe patru fundamente – bunăstare, înțelepciune, miracol și dăruire –, noțiuni care alcătuiesc cele patru secțiuni ale acestei cărți.

„Intimă și extraordinară, această carte o reprezintă pe Arianna Huffington în cea mai persuasivă ipostază a sa. Succesul redefinit este o meditație și răspunsul concret la întrebarea legată de modul în care alegem să ne trăim viața.“ (Susan Cain,

autor al cărții „Linișteee! Puterea introvertiților într-o lume asurzitoare“)

„O perspectivă captivantă asupra lucrurilor care sunt necesare pentru a duce o viață mai plină de sens și împlinire. Debordând de pasiune, dar oferind suport științific și concluzii practice, cartea excepțională a Ariannei ne va transforma locurile de muncă, școlile și familiile.“ (Adam Grant, autor al cărții „A da și a lua“)

„Arianna ne îndeamnă să intrăm în contact cu natura noastră autentică pentru a reuși să ne trăim viața conform propriilor reguli. De la importanța pe care o reprezintă un somn odihnitor, până la necesitatea imperioasă de a ne asculta vocea interioară, în scopul găsirii unor modalități de a face față situațiilor critice de zi cu zi, această carte deschide calea, fiecăruia dintre noi, de a ne transforma viața conform dorințelor noastre profunde.“ (Sheryl Sandberg, COO Facebook și autor al cărții „Lean In“)

„Una dintre cele mai importante cărți ale acestui secol. O îmbinare de înțelepciune simplă, știință și povești de viață fascinante, această carte aduce o privire profundă și optimistă asupra modului în care să ne trăim viața. O lectură obligatorie pentru oricine își dorește să trăiască cât mai autentic.“ (Richard J. Davidson, fondator și președinte al Center for Investigating Healthy Minds)