0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Prosperitate şi succes
 4. Cum imposibilul devine posibil
Carte

Cum imposibilul devine posibil

Cum imposibilul devine posibil. Editura Vidia
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Robert Anthony,
Editura: Vidia
Colecţia: Dezvoltare umană NLP
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 254 (13x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În sfârşit, formula avansată pentru succesul total, BIBLIA transformării personale şi a materializării rapide a oricărei dorinţe: magnetism personal, carisma, libertate, putere, bani, prieteni, idei strălucite, faima, dragoste, ORICE.

Maestrul mondial al succesului în viaţa – Dr. Robert Anthony – cunoaşte procesul de materializare a oricărei dorinţe, Procesul Creator şi te învaţă şi pe tine.

Tehnici fundamentale simple pentru activarea potenţialului maxim şi reproiectarea miraculoasă a destinului propriu!

Ai observat că uneori indiferent cât de pozitiv gândeşti lucrurile încep să meargă rău?

Perioadele astea par să nu se mai sfârşească. Imediat cum rezolvi o problemă, apare alta sau, mai rău, vin toate odată, parcă la pachet. Simţi că nu se mai termină, că ţi s-a epuizat răbdarea şi îţi doreşti pur şi simplu să evadezi, dar tocmai atunci problemele par să se amplifice… Probabil, pe măsură ce citeşti, îţi aminteşti o perioadă grea din viaţa ta sau poate chiar acum treci prin asta. Senzaţia de apăsare şi sufocare din interior este semnalul tău că te afli pe un drum greşit.

Cu toate acestea, există o veste bună, un adevăr ascuns în haosul aparent: tu ai în tine puterea magică să schimbi ce ţi se petrece şi să atragi cu rapiditate acele lucruri pe care ţi le doreşti!

Acum este un moment de răscruce în viaţa ta. Eşti la un pas să descoperi „Cum imposibilul devine posibil“, o forţă revelatoare a Universului, capabilă să transforme orice în orice, alchimia dezvoltării personale şi elixirul fericirii!

Viaţa este rezultatul crezurilor noastre. Ceea ce gândim, ceea ce credem şi ceea ce ne imaginăm în mod repetat se materializează în plan fizic, mai devreme sau mai târziu. De aceea, o analiză simplă a vieţii tale aşa cum este ea acum îţi oglindeşte modul de gândire şi crezurile tale din trecut. Ce turnură vor lua lucrurile de acum înainte depinde de ce începi să cultivi în grădina minţii tale: gânduri constructive, pozitive, măreţe sau gânduri mici, negative şi distructive.

 • Entuziasm
 • Motivaţie
 • Determinare Interioară

Sunt resursele-forţă cu care poţi face miracole în orice domeniul al vieţii tale, iar cartea Dr. Robert Anthony este formula ideală ale acestor ingrediente la un loc; este pur şi simplu revigorantă!

Milioane de oameni se simt binecuvântaţi datorită învăţăturilor pe care acest maestru al succesului le împărtăşeşte în cartea sa „Cum imposibilul devine posibil“ care a devenit pentru ei Biblia transformării şi dezvoltării personale.

Te copleşeşte… Este de un entuziasm pur şi simplu molipsitor şi cel mai important pentru tine, funcţionează rapid! Pune mâna pe ea, ia-o acasă şi citeşte-o. Restul face ea. Începe să-ţi materializezi dorinţele acum şi fă-ţi o viaţă nouă!

Tu ce îţi doreşti…?

Cuprinsul cărţii: „Cum imposibilul devine posibil“

 • Întotdeauna ceva o să meargă prost
 • Sinele Superior şi Sinele Creat
 • Gândirea în termenii imposibilităţii
 • Gândirea în termenii posibilităţii
 • Moartea - situaţie eminamente imposibilă
 • Extinderea şi limitarea energiei creatoare
 • Cum să obţii mai mult de la viaţă
 • Relaţii posibile şi imposibile
 • Alegeri posibile