0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Motive pentru a zâmbi
Carte

Motive pentru a zâmbi

Încurajări și inspirație pentru călătoria pe valurile vieții

Autor(i): Zig Ziglar
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 232 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Fiecare dintre noi are nevoie de un cuvânt bun, de susținere, pentru a putea trece peste dificultățile cotidiene. „Motive pentru a zâmbi“ a lui Zig Ziglar îți oferă sfaturile de care ai nevoie, istorisiri care îți fac ziua mai bună, precum și citate pline de tâlc ale unor personalități din diverse domenii. Toate acestea te vor ajuta să ai o viziune optimistă asupra vieții și a relațiilor dintre oameni, necesară pentru împlinirea personală și atingerea scopurilor propuse.

„Motive pentru a zâmbi“ reprezintă ajutorul spiritual de care ai nevoie pentru a te confrunta plin de seninătate cu propria existență, deoarece transformă înțelepciunea, răbdarea și umorul în aliați de nădejde pentru învingerea adversităților.

Zig Ziglar îți împărtășește atât propriile experiențe, cât și pe cele ale altora, oferindu-ți exemple menite să te motiveze și să te inspire în toate aspectele vieții.

Poveștile emoționante despre oameni care au depășit handicapuri și dezavantaje sau care au întrecut orice așteptări în domenii din care fuseseră inițial excluși ne învață adevărate lecții de viață, determinându-ne să revenim la ele iar și iar, pentru ca mai apoi să le transmitem și altora, care să le descopere, la rândul lor. Nu contează nici de unde începi și nici măcar evenimentele prin care treci în drumul tău. Important este să perseverezi și să nu încetezi niciodată să ai încredere în tine.