0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Prosperitate și succes
 4. Succesul în viață
Carte

Succesul în viață

Coperta cărții: Succesul în viață – Deprinderi și strategii care vă vor revela puterile ascunse și calea spre succes de la editura For You.
Cartea: Succesul în viață – Deprinderi și strategii care vă vor revela puterile ascunse și calea spre succes
Autor: Brian Tracy
Editura: For You
Cumpăr

Deprinderi și strategii care vă vor revela puterile ascunse și calea spre succes

Autor(i): Brian Tracy
Editura: For You
Anul apariţiei: 2021
Pagini: 391 (14x20 cm)
ISBN:9786066393836
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Căutați, cumva, ceva care să aibă puterea de a vă schimba, brusc, viața? Nu mai căutați! Cartea «Succesul în viață», a lui Brian Tracy, ne cheamă să vedem ce minuni se află în fiecare dintre noi. Ea merge direct la țintă și ne atinge profund inima.“ (Harvey Mackay)

„Această carte de maximă importanță poate fi pentru voi cheia spre succes și fericire, dacă vreți să urmați principiile extraordinar de folositoare expuse în ea.“ (Og Mandino)

„Brian Tracy este un maestru în materie de dezvoltare a măiestriei evoluției și stăpânirii de sine. Mai mult decât orice altă sursă pe care am putea-o accesa, acest sipet plin de comori oferă tuturor celor care astăzi doresc să aibă succes, o enciclopedie de idei despre bogăția noastră lăuntrică, o cunoaștere mai mare și mai relevantă, o orientare spre acțiune. Această carte este mai mult decât un ghid; ea este un manual pentru cei care vor să ajungă cei mai performanți și mai plini de succes oameni din lume.“ (Denis Waitley)

Bryan Tracy este o autoritate de primă mână în domeniul cunoașterii modului de a atinge succesul și realizarea personală. În fiecare an, el ține conferințe în fața a mai mult de 450.000 de oameni, în cadrul unor seminarii publice și private. În cartea „Succesul în viață“, autorul ne dă un sistem puternic, cu eficiență maximă, bazat pe cercetări și aplicații practice ce s-au desfășurat pe parcursul a treizeci de ani. Acest sistem poate fi aplicat imediat, pentru a obține rezultate mai bune în absolut fiecare aspect al vieții voastre.

Veți învăța despre idei, concepte și metode folosite de oameni care au mare succes în tot ceea ce fac. Veți învăța cum să vă descătușați potențialul individual, pentru a atinge cele mai bune rezultate personale. Imediat ce veți citi cartea, veți căpăta o gândire pozitivă, veți deveni mai convingători și vă veți concentra mai puternic asupra a tot ceea ce faceți. Mulți dintre cei peste un milion de absolvenți ai programului acestor seminarii, program care stă la baza cărții de față, și-au mărit substanțial venitul și și-au îmbunătățit viața, în fiecare aspect al ei.

Programul detaliat pentru a atinge succesul și realizarea personală, prezentat în aceste pagini, include principii viabile bazate pe psihologie, religie, filozofie, management, științe economice și politice, istorie și metafizică. Aceste idei sunt combinate într-o serie de informații care se desfășoară rapid, ce trebuie urmate pas cu pas și care vă vor duce rapid la cel mai mare succes pe care nici nu v-ați imaginat că l-ați putea atinge. Ele vă vor consolida respectul de sine, vor îmbunătăți performanțele personale și vă vor ajuta să aveți un control perfect asupra fiecărui aspect din viața voastră personală și profesională.

Cuprinsul cărţii: „Succesul în viață“

 • Introducere
 • Transformă-ți viața într-o capodoperă!
 • Cele 7 legi ale controlului mental
 • Programul măiestriei supreme
 • Inteligența supremă
 • Măiestria supremă
 • Puterea supremă
 • Decizia supremă
 • Scopul suprem
 • Măiestria în relațiile interumane
 • Măiestria în relațiile intime
 • Măiestria în arta de a fi părinte
 • Măiestria supremă: puterea iubirii
 • Mulțumiri
 • Despre autor