0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Cele 5 alegeri
Carte

Cele 5 alegeri

Cele 5 alegeri. Editura All
CumpărDetalii carte

Calea către o productivitate extraordinară

Autor(i): Kory Kogon, Adam Merrill, Leena Rinne
Editura: All
Colecţia: Seria Covey
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 184 (16x23 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Cele 5 alegeri“ prezintă principiile accesibile şi practice după care se ghidează liderii de pretutindeni şi te ajută să îţi atingi potenţialul maxim la serviciu şi acasă

Bazându-se pe cercetări complexe, autorii ne oferă un set de instrumente şi recomandări pentru creşterea eficienţei şi a productivităţii în orice domeniu.

Lucrarea conţine cele mai bune idei despre utilizarea tehnologiei şi a resurselor personale pentru succesul proiectelor şi menţinerea relaţiilor-cheie pe lista de priorităţi.

Dacă îţi doreşti să ai o viaţă plină de satisfacţii şi să te simţi împlinit la sfârşitul fiecărei zile, trebuie să descoperi care sunt cele 5 alegeri pe care le poţi face.

Vei învăţa să iei decizii valoroase în legătură cu alocarea timpului, a atenţiei şi a energiei. Soluţiile sunt practice, bine studiate şi totuşi simplu de aplicat în fiecare zi, în contextul provocărilor moderne.

Rezultatul: mai multe reuşite la locul de muncă şi, chiar mai important decât atât, o mai bună stare de sănătate şi echilibru în viaţa de zi cu zi.

Lucrarea de faţă se bazează pe activitatea organizaţiei FranklinCovey, care pune în valoare cercetările renumitului autor motivaţional şi expert în leadership Stephen R. Covey.

„O carte bine-venită, care se potriveşte unei nevoi reale în aceste momente agitate, dar pline de oportunităţi.“ (Steve Forbes, preşedinte şi redactor-şef la Forbes Media)

„În Cele 5 alegeri, momentul de revelaţie a fost pentru mine atunci când am realizat că a fi ocupat nu înseamnă şi a fi important. Deci a fi ocupat nu este o insignă de onoare, însă realizarea lucrurilor importante este. Această schimbare a paradigmei schimbă viaţa mea şi a celor din jurul meu.“ (Kimo Kippen, Chief Learning Officer, Hilton Worldwide University)

„Această carte este o invitaţie de a ieşi de pe pilot automat, de a face alegeri în mod deliberat cu privire la atenţia şi timpul tău, pentru ca apoi să faci ceea ce contează în fiecare zi.“ (Jeffrey Boyd, Ph.D., Director senior – Eficacitate organizaţională, Mohawk Industries)

Cele 5 alegeri - Calea către o productivitate extraordinară este completarea perfectă a celei mai influente cărţi pe care am citit-o, „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace“. Oferă soluţii simple şi semnificative pentru paradoxul zilelor noastre: este mai uşor şi în acelaşi timp mai greu să obţii productivitatea extraordinară în ritmul rapid al lumii interconectate de astăzi. Cele 5 alegeri te pot ajuta pe tine şi organizaţia în care lucrezi să deveniţi extraordinari.“ (Steve Randol, Vice President, Nestle Retail Operation Center)