0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Prosperitate și succes
 4. Cele șapte legi spirituale ale supereroilor
Carte

Cele șapte legi spirituale ale supereroilor

Coperta cărții: Cele șapte legi spirituale ale supereroilor – Cum să ne folosim de propria noastră putere interioară pentru a schimba lumea de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Cele șapte legi spirituale ale supereroilor – Cum să ne folosim de propria noastră putere interioară pentru a schimba lumea
Autor: Dr. Deepak Chopra, Gotham Chopra,
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr

Cum să ne folosim de propria noastră putere interioară pentru a schimba lumea

Autor(i): Dr. Deepak Chopra, Gotham Chopra,
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 176 (13x20 cm)
ISBN:9786068420981
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea este inspirată de cartea „Cele șapte legi spirituale ale succesului“.

Deepak Chopra extrage esența acestei cărți, însă este aplicată noii generații de căutători spirituali.

Este în același timp o carte despre propria sa călătorie spirituală prin care a reușit să-l învețe pe Gotham, fiul său, despre supereroii Indiei și Americii.

În paginile următoare, încerc să creez o conexiune între punctele ce leagă unele tradiții înțelepte străvechi cu personajele costumate ale supereroilor care domină mitologiile moderne de astăzi. Noi trebuie nu doar să identificăm în aceste multiple personaje unele calități la care aspirăm și care sunt deja în stadiu latent în noi, ci trebuie să le și hrănim cu calitățile intenției, atenției și acțiunii. Dacă reușim, rezultatul va fi un traseu clar pe hartă care ne va conduce către trăirea vieții noastre la potențialul ei maxim, descoperind supereroul din noi și rescriind povestea omenirii.

Deepak Chopra

Supereroii au făcut parte din cultura omenirii cu mult înainte de Superman și Spider-Man. În această carte remarcabilă, Deepak Chopra probează uimitoarea origine a supereroilor încă de la Buddha și Zeul Shiva – o experiență a lecturii care nu trebuie ratată.

STAN LEE, cocreator al filmelor „Omul Păianjen“, „Cei patru fantastici“, „Omul de Oțel“ (Iron Man), „Răzbunătorii“, „Thor și Hulk“

Deepak și Gotham Chopra scriu cu perspicacitate, ireverență și înțelepciune în felul lor unic. Niciodată nu a avut lumea o mai mare nevoie de un nou model de eroi pentru a ne reinventa povestea colectivă, iar această carte o face într-un mod eroic.

PETER GUBER, autorul cărții „Tell to win“

Cuprinsul cărţii: „Cele șapte legi spirituale ale supereroilor“

 • Cuvânt înainte
 • Introducere
 • Legea echilibrului
 • Legea transformării
 • Legea puterii
 • Legea iubirii
 • Legea creativității
 • Legea intenției
 • Legea transcendenței
 • Activarea creierului de Supererou
 • Lista lecturilor recomandate unui Supererou