0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Cărţi: Psihogenealogie
  4. Constelaţiile familiale
Carte

Constelaţiile familiale

Constelaţiile familiale. Editura Philobia
CumpărDetalii carte

Terapie pentru suflet

Autor(i): Bert Hellinger
Editura: Philobia
Colecţia: Psihogenealogia
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Viaţa fiecăruia dintre noi este influenţată de principii care funcţionează dincolo de dorinţe, de angoase şi chiar de voinţa noastră.

Dacă, pe de o parte, fiecare individ beneficiază de liberul arbitru, este esenţial să ştim că, pe de altă parte, propria noastră existenţă este puternic influenţată nu numai de predecesorii direcţi – părinţii –, cât, mai ales, de membrii unei vaste constelaţii familiale care pune în mişcare destinele individuale ale tuturor celor care ne-au precedat.

Deşi nu suntem conştienţi, destinele noastre sunt implicate în asemenea măsură în această constelaţie familială, încât putem suferi şi muri „din solidaritate“, fără a înţelege legăturile noastre cu această constelaţie ai cărei membri au trăit mai multe generaţii înaintea noastră.

De fapt, constelaţia familială are un suflet comun, care o menţine unită şi o orientează. Faptul că vorbim despre un suflet comun înseamnă că această constelaţie familială, dincolo de aspectele sale psiho-sociale, are o dimensiune şi o natură pe care le putem numi „religioase“.

A deveni tu însuţi înseamnă, aşadar, a înţelege sursa propriei „alienări“ şi a integra dimensiunea religioasă a propriei vieţi înainte de a începe o terapie pe care trebuie s-o numim, în mod firesc, terapia sufletului.

Bert Hellinger ne propune înţelegerea acestei metode, care-l îndeamnă pe fiecare dintre noi să-şi redefinească legăturile.