0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autoeducare
 4. Vindecarea traumelor din trecut
Carte

Vindecarea traumelor din trecut

Vindecarea traumelor din trecut. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Preia controlul asupra vieţii tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR

Autor(i): Dr. Francine Shapiro
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 368 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Francine Shapiro a oferit lumii un dar capabil să transforme viaţa, în urma cercetărilor riguroase pe care le-a făcut. Metoda ştiinţifică pe care o oferă ea alină în mod eficient suferinţa generată de traumele pe care le-am suferit de-a lungul vieţii, mai mari sau mai mici. Prin studiile de caz oferite şi prin instrucţiunile clar prezentate în cartea Vindecarea traumelor din trecut, autoarea ne conduce de-a lungul mai multor etape practice şi foarte eficiente, derivate din tratamentul aplicat multor milioane de oameni (fără exagerare), ce pot transforma vechile traume într-un triumf. Explorează această carte alături de cineva drag… începând chiar cu tine însuţi!“ (Daniel J. Siegel, dr. în medicină, profesor clinic de psihiatrie la Facultatea de Medicină a Universităţii UCLA şi autor al cărţii „Dezvoltarea minţii şi a viziunii mentale“)

„Dr. Shapiro este o pionieră în domeniul ajutării oamenilor să depăşească traumele şi experienţele negative din trecut. Vindecarea traumelor din trecut este o carte fantastică, ce îi poate ajuta pe oameni să îşi înţeleagă comportamentul, şi ceea ce este mai important, le oferă un set de instrumente care îi pot face pe loc mai fericiţi şi mai eficienţi. Recomand cu toată căldura această carte.“ (Daniel G. Amen, dr. în medicină, autorul cărţii „Schimbă-ţi creierul, schimbă-ţi viaţa“)

„Am ieşit întotdeauna de la şedinţele de terapie EMDR sărind într-un picior, iar lucrurile pe care le-am învăţat acolo au rămas bine ancorate în mine, îmbogăţindu-mi mintea conştientă. Este un proces foarte puternic. Recomand cu căldură cartea.“ (din Demonul amiezii, de Andrew Solomon)

„Dr. Francine Shapiro prezintă o panoplie de metode practice şi puternice de procesare a amintirilor nevindecate şi de depăşire pe această cale a stării de anxietate care ne împiedică să ne vedem de viaţă. Cartea oferă o gamă largă de metode susţinute de cercetare şi inspirate din terapia EMDR pentru transformarea personală şi progresul în viaţă. Citeşte aceste metode, încearcă-le şi bucură-te de beneficiile pe care le oferă!“ (Dr. John C. Norcross, membru distins al Universităţii din Scranton şi editor al Journal of Clinical Psychology: In Session)

„În ceea ce priveşte terapia clinică, niciun alt gânditor nu m-a impresionat vreodată la fel de tare ca Francine Shapiro.“ (din Instinctul de a vindeca, de David Servan-Schreiber, dr. în medicină)

Cuprinsul cărţii: „Vindecarea traumelor din trecut“

 • Viaţa trăită pe pilot automat
 • Mintea, creierul şi ceea ce contează cu adevărat
 • Este vina climei sau a vremii?
 • Ce forţe îţi pun în mişcare viaţa?
 • Peisajul ascuns
 • Aş face-o dacă aş putea, dar nu pot
 • Conexiunea dintre creier, corp şi minte
 • Ce vrei de la mine?
 • O parte din ansamblu
 • De la stresat la mai mult decât bine
 • Întoarcerea acasă
 • Mulţumiri
 • Anexă Glosar şi tehnici de autocontrol