0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Înghite Platon, nu Prozac!
Carte

Înghite Platon, nu Prozac!

Aplicarea înțelepciunii eterne la problemele de zi cu zi

Autor(i): Lou Marinoff
Editura: Trei
Colecţia: Acum pentru viitor
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 512 (13x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Alege filosofia potrivită la momentul potrivit!

Pune-ți gândirea în slujba autocunoașterii și fericirii.

Cei mai mari gânditori ai lumii, din Antichitate și până astăzi, te pot ajuta să găsești o soluție pe măsura propriilor tale convingeri! Fie că te afli în fața unei dileme, fie că vrei să-ți îmbunătățești relația de cuplu, să duci un stil de viață corect, să faci față unei schimbări în carieră sau să găsești sensul vieții.

A fost o vreme când filosofia însemna mult pentru oamenii obișnuiți, iar ideile filosofilor erau puse în practică. Socrate a dezbătut chestiuni vitale în piața publică, iar Lao Tze și-a folosit principiile filosofice pentru a străbate calea spre fericirea personală și armonia socială. Acum, la începutul unui nou mileniu, o mișcare unică numită Consiliere Filosofică a reușit să readucă filosofia la funcția ei originară, combinând înțelepciunea și practica pentru a-i ajuta pe oameni să-și rezolve problemele de zi cu zi.

Uită ședințele scumpe de psihoterapie, medicația și tratamentele îndelungate! Cartea profesorului Lou Marinoff abundă în studii de caz provenite din experiența specialiștilor în consiliere filosofică și demonstrează eficiența filosofiei în a-i ajuta pe oameni să simtă, să gândească și să trăiască mai bine.