0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine
Carte

Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine

Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine. Editura For You
CumpărDetalii carte

Cum să te vindeci de depresie

Autor(i): Dr. Robert L. Leahy,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 330 (14x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dr. Leahy este un doctor renumit, specializat în tratarea depresiei şi ne oferă o carte din care putem învăţa cum să învingem acest duşman al stării noastre de bine, care e depresia.

„Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine“ este un ghid bine gândit, realizat de un clinician judicios. El prezintă problemele tipice ale depresiei şi oferă explicaţii clare, cu privire la modul de a le rezolva. Este o lectură obligatorie, pentru oricine suferă de depresie – şi cine nu a suferit de depresie, la un moment dat din viaţa lui?

Scrisă de unul dintre experţii mondiali în terapia cognitiv-comportamentala, ea oferă o prezentare atentă şi echilibrată a depresiei şi modul în care poate fi depăşită, folosind strategii bine examinate şi testate.

„Cărţile Dr. Leahy sunt unice în domeniul sănătăţii mentale, prin combinaţia de înaltă rigoare, accesibilitate şi uşurinţă a lecturii, atât pentru cititorii obişnuiţi, cât şi pentru clinicieni. Noua sa carte, «Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine», este întruchiparea acestor calităţi şi le va fi de un real ajutor, celor care suferă de depresie.“, ne spune Thomas Joiner, distins profesor cercetător şi profesor de psihologie Bright-Burton, autor al cărţii De ce se sinucid oamenii.

„Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine“ oferă îndrumări limpezi, concise şi practice, pentru a aborda cele mai frecvente probleme ce apar în depresie.

Bazându-se pe cele mai recente cercetări şi studii clinice, dr. Leahy vă oferă din nou instrumentele necesare pentru a vă ajuta să depăşiţi depresia.

Este o carte pe care puteţi să o luaţi şi să începeţi să o folosiţi chiar astăzi. Vă oferă putere, este antrenantă şi edificatoare şi, mai presus de orice, este foarte uşor de citit şi convingătoare.

Vă doresc lectura plăcută şi… să o citiţi doar de plăcere, iar niciodată să nu aveţi nevoie de ea ca tratament. Lucrând-o, am învăţat că depresia este creată de noi şi de modul nostru de gândi şi poate fi învinsă uşor, atunci când luăm hotărârea fermă de a nu mai accepta să fim victime.

Energia în care ne aflăm acum şi care e din ce în ce mai puternică, ne ajută să învingem şi depresia!

Succes!