0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Autoeducare
 4. Vindecarea traumelor din trecut
Carte

Vindecarea traumelor din trecut

Coperta cărții: Vindecarea traumelor din trecut – Preia controlul asupra vieții tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Vindecarea traumelor din trecut – Preia controlul asupra vieții tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR
Autor: Dr. Francine Shapiro,
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr

Preia controlul asupra vieții tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR

Autor(i): Dr. Francine Shapiro,
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 368 (13x20 cm)
ISBN:9786068420875
Preţ: 57,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Francine Shapiro a oferit lumii un dar capabil să transforme viața, în urma cercetărilor riguroase pe care le-a făcut. Metoda științifică pe care o oferă ea alină în mod eficient suferința generată de traumele pe care le-am suferit de-a lungul vieții, mai mari sau mai mici. Prin studiile de caz oferite și prin instrucțiunile clar prezentate în cartea Vindecarea traumelor din trecut, autoarea ne conduce de-a lungul mai multor etape practice și foarte eficiente, derivate din tratamentul aplicat multor milioane de oameni (fără exagerare), ce pot transforma vechile traume într-un triumf. Explorează această carte alături de cineva drag… începând chiar cu tine însuți!“ (Daniel J. Siegel, dr. în medicină, profesor clinic de psihiatrie la Facultatea de Medicină a Universității UCLA și autor al cărții „Dezvoltarea minții și a viziunii mentale“)

„Dr. Shapiro este o pionieră în domeniul ajutării oamenilor să depășească traumele și experiențele negative din trecut. Vindecarea traumelor din trecut este o carte fantastică, ce îi poate ajuta pe oameni să își înțeleagă comportamentul, și ceea ce este mai important, le oferă un set de instrumente care îi pot face pe loc mai fericiți și mai eficienți. Recomand cu toată căldura această carte.“ (Daniel G. Amen, dr. în medicină, autorul cărții „Schimbă-ți creierul, schimbă-ți viața“)

„Am ieșit întotdeauna de la ședințele de terapie EMDR sărind într-un picior, iar lucrurile pe care le-am învățat acolo au rămas bine ancorate în mine, îmbogățindu-mi mintea conștientă. Este un proces foarte puternic. Recomand cu căldură cartea.“ (din Demonul amiezii, de Andrew Solomon)

„Dr. Francine Shapiro prezintă o panoplie de metode practice și puternice de procesare a amintirilor nevindecate și de depășire pe această cale a stării de anxietate care ne împiedică să ne vedem de viață. Cartea oferă o gamă largă de metode susținute de cercetare și inspirate din terapia EMDR pentru transformarea personală și progresul în viață. Citește aceste metode, încearcă-le și bucură-te de beneficiile pe care le oferă!“ (Dr. John C. Norcross, membru distins al Universității din Scranton și editor al Journal of Clinical Psychology: In Session)

„În ceea ce privește terapia clinică, niciun alt gânditor nu m-a impresionat vreodată la fel de tare ca Francine Shapiro.“ (din Instinctul de a vindeca, de David Servan-Schreiber, dr. în medicină)

Cuprinsul cărţii: „Vindecarea traumelor din trecut“

 • Viața trăită pe pilot automat
 • Mintea, creierul și ceea ce contează cu adevărat
 • Este vina climei sau a vremii?
 • Ce forțe îți pun în mișcare viața?
 • Peisajul ascuns
 • Aș face-o dacă aș putea, dar nu pot
 • Conexiunea dintre creier, corp și minte
 • Ce vrei de la mine?
 • O parte din ansamblu
 • De la stresat la mai mult decât bine
 • Întoarcerea acasă
 • Mulțumiri
 • Anexă Glosar și tehnici de autocontrol