0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Relații de cuplu
 4. Femeia multiorgasmică
Carte

Femeia multiorgasmică

Femeia multiorgasmică. Editura Venusiana

Descoperă dorința, plăcerea și vitalitatea - Secrete erotice pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască

Autor(i): Mantak Chia, Dr. Rachel Carlton Abrams,
Editura: Venusiana
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 304 (14x21 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Pentru milioanele de femei care nu au experimentat plăcerile pulsatile ale orgasmului, dar și pentru milioanele de femei care le-au trăit, cartea „Femeia Multiorgasmică“ îmbină secretele practicilor sexuale orientale străvechi, cu știința sexualității occidentale.

Femei de toate vârstele, implicate într-o relație de cuplu sau nu, pot beneficia de exercițiile prezentate în această carte și pot învăța nu numai să trăiască orgasmul oricând doresc, ci chiar de câte ori doresc, și pot prelungi aceste orgasme, expansionându-le și trăindu-le în întregul trup. Dar trăirea orgasmului este doar începutul.

Cartea „Femeia Multiorgasmică“ dezvăluie un secret străvechi, care recent a câștigat sprijinul științei moderne: putem trăi o viață cu adevărat sănătoasă doar dacă ne conectăm la sursa bunăstării noastre generale – energia erotică.

Prin exerciții ghidate pas-cu-pas, femeile sunt îndrumate către valorificarea energiei erotice într-un mod care le hrănește și le îmbogățește întreaga ființă: trupul, mintea și sufletul.

Această carte plăcută la citit oferă descrieri practice și clare ale modalităților prin care femeile se pot bucura de senzualitatea și plăcerea lor erotică. Îmi place accentul care se pune pe plăcere și nu doar pe orgasm și orgasme multiple. Combinarea informațiilor și exercițiilor orientale și occidentale ajută femeile să se bucure de sănătatea lor sexuală, la toate vârstele.

Prof. Dr. Beverly Whipple, profesor la Emerita, Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey, coautor al cărții Punctul G și alte descoperiri despre sexualitatea umană

Citind Femeia multiorgasmică… este ca și când ai sta cu o prietenă doctor în medicină care se focalizează pe sănătatea sexuală feminină și cunoaște totul despre arta străveche a practicilor sexuale Taoiste. Mai multe femei vor avea un acces crescut la plăcerea erotică și la trăirea erosului multiorgasmic, mulțumită instrucțiunilor ei necomplicate.…

Un ghid pas-cu-pas pentru femeile care doresc să experimenteze orgasmele multiple.

Lou Paget, cel mai vândut autor al Cum să fii un mare amant și Marele O

Răsfoiește cartea „Femeia Multiorgasmică“

Surâsul Interior pe care tocmai l-am învățat este o metodă minunată de a aduce energie în zonele în care avem mai multă nevoie. Dacă întâmpinați dificultăți în a avea orgasm sau în a resimți plăcere la nivelul zonei genitale, realizați exercițiul Binecuvântarea Trupului pentru a amplifica fluxul energiei chi. Dacă vă detestați abdomenul așa-zis „flasc“, faceți acest exercițiu pentru a-l îndrăgi, aprecia și fortifica, deoarece este centrul vostru energetic. Exercițiul de Binecuvântare a Trupului ajută la tonifierea diferitelor părți ale trupului pe care doriți să le modificați și face să emane din întreaga ființă chi-ul iubirii de sine.

BINECUVÂNTAREA TRUPULUI I

 • Așezați-vă într-o poziție confortabilă.
 • Faceți trei respirații abdominale profunde și relaxați-vă trupul.
 • Începeți prin a realiza Surâsul Interior, vizualizând o imagine încărcată de iubire (chipul vostru surâzător, al iubitului, al copilului, soarele). Lăsați să pătrundă în voi prin cel de-al treilea ochi energia caldă a iubirii și dirijați-o pe rând spre fiecare parte a trupului. Începeți cu zona capului și dirijați această energie la nivelul chipului, gâtului, brațelor, palmelor, pieptului, sânilor, spatelui, abdomenului, organelor genitale, feselor, picioarelor și tălpilor.
 • Observați modul în care priviți fiecare parte a trupului atunci când îi adresați energia iubirii. Criticile apar adesea ca obstacole în momentul în care încercați să trimiteți energie surâzătoare. Spre exemplu, zâmbiți brațelor și fiți conștientă de toate criticile pe care i le puteți adresa – „pricăjite, flasce, pielea este uscată, coatele sunt dizgrațioase, păroase.“
 • Aduceți energia zâmbetului la o anumită parte a trupului, enumerând toate calitățile, una după alta, în forul vostru interior sau cu voce tare, spre exemplu: „Brațele mele strălucesc de iubire în momentul în care poartă copiii, când scriu, când mă rog. Sunt superbe când sunt bronzate.“
 • Vizualizați cum lăsați energia negativă a criticilor să se elimine prin mâini și prin picioare. Vă puteți de asemenea imagina cum criticile voastre au o anumită culoare și textură. În momentul inspirației aduceți energie strălucitoare și surâzătoare într-o parte sau alta a trupului. În momentul expirației, imaginați-vă că această energie umple respectiva parte a trupului și înlocuiește energia specifică criticilor, care se scurge de-a lungul brațelor și picioarelor, în sol.
 • Procedați în același fel pentru toate celelalte părți ale trupului; deveniți conștiente de criticile pe care le aduceți și înlocuiți-le cu energia iubirii. Cu cât formulați cu mai multă claritate criticile și aprecierile pozitive, cu atât mai eficientă va fi „purificarea“.
 • Când terminați, scuturați-vă mâinile și picioarele pentru a evacua complet emoțiile negative care încă mai persistă în voi.

Prima oară când realizați acest exercițiu, este indicat și interesant să treceți în revistă tot trupul. Veți fi poate surprinsă să constatați multitudinea criticilor și virulența lor. Veți putea de asemenea să fiți uimită de multitudinea sentimentelor de simpatie și de gândurile de iubire pe care le inspirați trupului vostru. Nu este necesar să treceți în revistă tot trupul de fiecare dată. Poate că vă este dificil să vă iubiți în mod special fesele, sânii sau vaginul. Astfel, realizați exercițiul doar pentru aceste părți ale trupului pentru a vă „reprograma“ gândirea și senzațiile. Dacă realizați acest exercițiu înainte de a vă explora trupul (vezi următorul capitol) sau înainte de a vă autoerotiza, vă va fi mult mai ușor să vă iubiți așa cum aveți intenția.

Cuprinsul cărţii: „Femeia multiorgasmică“

 • Introducere - Puterea plăcerii
 • Propriul potențial erotic
 • Întreținerea focului interior
 • Inima, sufletul, erotismul
 • Orgasmul: o binecuvântare
 • Calea către orgasm
 • Orgasmul întregului trup
 • Orgasmele multiple și dincolo de ele
 • Sfaturi pentru a fi mereu sănătoase și active erotic
 • Sănătatea sexuală și modalități de vindecare
 • Apendice - Boli curente și medicamente susceptibile de a diminua plăcerea erotică
 • Lista exercițiilor
 • Glosar