0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Relaţii de cuplu
 4. Femeia multiorgasmică
Carte

Femeia multiorgasmică

Femeia multiorgasmică. Editura Venusiana
CumpărDetalii carte

Descoperă dorinţa, plăcerea şi vitalitatea - Secrete erotice pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască

Autor(i): Mantak Chia, Rachel Carlton Abrams
Editura: Venusiana
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 304 (14x21 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pentru milioanele de femei care nu au experimentat plăcerile pulsatile ale orgasmului, dar şi pentru milioanele de femei care le-au trăit, cartea „Femeia Multiorgasmică“ îmbină secretele practicilor sexuale orientale străvechi, cu ştiinţa sexualităţii occidentale.

Femei de toate vârstele, implicate într-o relaţie de cuplu sau nu, pot beneficia de exerciţiile prezentate în această carte şi pot învăţa nu numai să trăiască orgasmul oricând doresc, ci chiar de câte ori doresc, şi pot prelungi aceste orgasme, expansionându-le şi trăindu-le în întregul trup. Dar trăirea orgasmului este doar începutul.

Cartea „Femeia Multiorgasmică“ dezvăluie un secret străvechi, care recent a câştigat sprijinul ştiinţei moderne: putem trăi o viaţă cu adevărat sănătoasă doar dacă ne conectăm la sursa bunăstării noastre generale – energia erotică.

Prin exerciţii ghidate pas-cu-pas, femeile sunt îndrumate către valorificarea energiei erotice într-un mod care le hrăneşte şi le îmbogăţeşte întreaga fiinţă: trupul, mintea şi sufletul.  

„Această carte plăcută la citit oferă descrieri practice şi clare ale modalităţilor prin care femeile se pot bucura de senzualitatea şi plăcerea lor erotică. Îmi place accentul care se pune pe plăcere şi nu doar pe orgasm şi orgasme multiple. Combinarea informaţiilor şi exerciţiilor orientale şi occidentale ajută  femeile să se bucure de sănătatea lor sexuală, la toate vârstele.“ (Prof. Dr. Beverly Whipple, profesor la Emerita, Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey,  coautor al cărţii Punctul G şi alte descoperiri despre sexualitatea umană)

„Citind Femeia multiorgasmică… este ca şi când ai sta cu o prietenă doctor în medicină care se focalizează pe sănătatea sexuală feminină şi cunoaşte totul despre arta străveche a practicilor sexuale Taoiste. Mai multe femei vor avea un acces crescut la plăcerea erotică şi la trăirea erosului multiorgasmic, mulţumită instrucţiunilor ei necomplicate.…

Un ghid pas-cu-pas pentru femeile care doresc să experimenteze orgasmele multiple.“ (Lou Paget, cel mai vândut autor al Cum să fii un mare amant şi Marele O)

Răsfoieşte cartea „Femeia Multiorgasmică“

„Surâsul Interior pe care tocmai l-am învăţat este o metodă minunată de a aduce energie în zonele în care avem mai multă nevoie. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în a avea orgasm sau în a resimţi plăcere la nivelul zonei genitale, realizaţi exerciţiul Binecuvântarea Trupului pentru a amplifica fluxul energiei chi. Dacă vă detestaţi abdomenul aşa-zis „flasc“, faceţi acest exerciţiu pentru a-l îndrăgi, aprecia şi fortifica, deoarece este centrul vostru energetic. Exerciţiul de Binecuvântare a Trupului ajută la tonifierea diferitelor părţi ale trupului pe care doriţi să le modificaţi şi face să emane din întreaga fiinţă chi-ul iubirii de sine.

BINECUVÂNTAREA TRUPULUI I

 • Aşezaţi-vă într-o poziţie confortabilă.
 • Faceţi trei respiraţii abdominale profunde şi relaxaţi-vă trupul.
 • Începeţi prin a realiza Surâsul Interior, vizualizând o imagine încărcată de iubire (chipul vostru surâzător, al iubitului, al copilului, soarele). Lăsaţi să pătrundă în voi prin cel de-al treilea ochi energia caldă a iubirii şi dirijaţi-o pe rând spre fiecare parte a trupului. Începeţi cu zona capului şi dirijaţi această energie la nivelul chipului, gâtului, braţelor, palmelor, pieptului, sânilor, spatelui, abdomenului, organelor genitale, feselor, picioarelor şi tălpilor.
 • Observaţi modul în care priviţi fiecare parte a trupului atunci când îi adresaţi energia iubirii. Criticile apar adesea ca obstacole în momentul în care încercaţi să trimiteţi energie surâzătoare. Spre exemplu, zâmbiţi braţelor şi fiţi conştientă de toate criticile pe care i le puteţi adresa – „pricăjite, flasce, pielea este uscată, coatele sunt dizgraţioase, păroase.“
 • Aduceţi energia zâmbetului la o anumită parte a trupului, enumerând toate calităţile, una după alta, în forul vostru interior sau cu voce tare, spre exemplu: „Braţele mele strălucesc de iubire în momentul în care poartă copiii, când scriu, când mă rog. Sunt superbe când sunt bronzate.“
 • Vizualizaţi cum lăsaţi energia negativă a criticilor să se elimine prin mâini şi prin picioare. Vă puteţi de asemenea imagina cum criticile voastre au o anumită culoare şi textură. În momentul inspiraţiei aduceţi energie strălucitoare şi surâzătoare într-o parte sau alta a trupului. În momentul expiraţiei, imaginaţi-vă că această energie umple respectiva parte a trupului şi înlocuieşte energia specifică criticilor, care se scurge de-a lungul braţelor şi picioarelor, în sol.
 • Procedaţi în acelaşi fel pentru toate celelalte părţi ale trupului; deveniţi conştiente de criticile pe care le aduceţi şi înlocuiţi-le cu energia iubirii. Cu cât formulaţi cu mai multă claritate criticile şi aprecierile pozitive, cu atât mai eficientă va fi „purificarea“.
 • Când terminaţi, scuturaţi-vă mâinile şi picioarele pentru a evacua complet emoţiile negative care încă mai persistă în voi.
Prima oară când realizaţi acest exerciţiu, este indicat şi interesant să treceţi în revistă tot trupul. Veţi fi poate surprinsă să constataţi multitudinea criticilor şi virulenţa lor. Veţi putea de asemenea să fiţi uimită de multitudinea sentimentelor de simpatie şi de gândurile de iubire pe care le inspiraţi trupului vostru. Nu este necesar să treceţi în revistă tot trupul de fiecare dată. Poate că vă este dificil să vă iubiţi în mod special fesele, sânii sau vaginul. Astfel, realizaţi exerciţiul doar pentru aceste părţi ale trupului pentru a vă „reprograma“ gândirea şi senzaţiile. Dacă realizaţi acest exerciţiu înainte de a vă explora trupul (vezi următorul capitol) sau înainte de a vă autoerotiza, vă va fi mult mai uşor să vă iubiţi aşa cum aveţi intenţia.“

Cuprinsul cărţii: „Femeia multiorgasmică“

 • Introducere - Puterea plăcerii
 • Propriul potenţial erotic
 • Întreţinerea focului interior
 • Inima, sufletul, erotismul
 • Orgasmul: o binecuvântare
 • Calea către orgasm
 • Orgasmul întregului trup
 • Orgasmele multiple şi dincolo de ele
 • Sfaturi pentru a fi mereu sănătoase şi active erotic
 • Sănătatea sexuală şi modalităţi de vindecare
 • Apendice - Boli curente şi medicamente susceptibile de a diminua plăcerea erotică
 • Lista exerciţiilor
 • Glosar