0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Relații de cuplu
 4. Trezirea femeii senzuale
Carte

Trezirea femeii senzuale

Trezirea femeii senzuale. Editura Venusiana

Cum să ne redescoperim inocența erotică - Învățăturile secrete ale zeiței de jad

Autor(i): Saida Desilets
Editura: Venusiana
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 320 (14x21 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Trezirea femeii senzuale“ este o comoară pentru orice femeie care caută să-și amplifice atenția, să-și lărgească cunoștințele, să-și trezească și apoi să-și dinamizeze multitudinea de aspecte senzuale, erotice și orgasmatice.

Această carte ne deschide perspectiva către o înțelegere nouă, clară și plină de sensibilitate asupra senzualității pure, a erotismului rafinat și a orgasmului extatic. Vom găsi în paginile ei practici sexuale taoiste specifice care ne dezvoltă conștient musculatura feminină, ne activează mecanismele de control ale orgasmului, ne dinamizează energia psihică și ne diversifică modalitățile de a simți plăcerea.

Această inspirată carte de sexualitate modernă deschide un nou orizont asupra energiei sexuale feminine și scoate la iveală aspirația vie de a descoperi misterele trupului femeii. Poate fi considerată un adevărat un manual practic și un ghid pentru generațiile de femei care vor urma.

Deși cartea „Trezirea femeii senzuale“ se adresează în special femeii, și bărbatul ar trebui să o citească pentru a descoperi uimitorul potențial ascuns în ființa iubitei lui.

Răsfoiește cartea „Trezirea femeii senzuale“

Dorința mea de a redefini orgasmul vine după ce am avut experiențe directe a ceea ce nu fusese anterior explicat.

Vom alege automat să ne ignorăm experiențele reale ale trupului nostru din cauza lipsei de definiții acceptabile sau vom alege să ne încredem în înțelepciunea firească, naturală a trupului nostru?

Întrebări: Ai experimentat vreodată un orgasm non-genital? Îți poți aminti de vreun moment din viața ta în care ai experimentat plăcere extatică în trupul tău?

De ce ne dorim orgasmul

De ce se pare că tânjim încă din naștere după experiența orgasmului? Dacă privim de-a lungul istoriei, descoperim că au existat rituri, cum ar fi Misterele Dionisiace, în care experiențele orgasmice profunde erau considerate a fi ofrande sacre către zei. Se poate spune chiar că și cei care au renunțat la viața lor sexuală caută în continuare experiența orgastică - sentimentul unității supreme - în ceea ce ei își doresc mai mult, fie ea experiența comuniunii cu Dumnezeu, cu Mama Pământ, sau cu orice alt obiect al dorinței lor. Atunci când dorim să aflăm motivele pentru obținerea stării de orgasm, trebuie să analizăm contextul în care el apare. Orgasmul apare doar în momentul prezent. El nu există în trecut sau în viitor. Orgasmul este experimentat în acest moment, nu ieri sau mâine. Așadar, el este o modalitate pe care oamenii o caută pentru a trăi în prezent. Prezentul este fără trecut sau viitor, este atunci când suntem atât de absorbiți de experiența momentului în care trăim, încât uităm cu desăvârșire de trecut și viitor. Când suntem prezenți în acest mod, chiar și doar pentru câteva secunde, ne simțim mai vii, fericiți și liberi.

Harta energetică a orgasmului

Deși se petrec multe lucruri în momentul apariției unui orgasm, unul dintre cele mai importante aspecte este că în momentul producerii orgasmului, există o stare de unitate cu noi înșine. Toată energia noastră este activată și avem acces la adevărul nostru interior, la scânteia Divină din fiecare dintre noi. Fie că noi credem sau nu că putem accesa această Scânteie Divină, acest lucru chiar se petrece.

De fapt, mulți dintre noi și-au pierdut identitatea de sine, centrul și prezența Divinului și a sacrului din viața lor. Căutăm orgasmul ca pe o modalitate de a ne reconecta cu Sursa noastră. Această căutare este adesea inconștientă din moment ce nu știm mereu ce ne-a motivat pentru a tânji în mod natural după orgasm. Mulți dintre noi spun că îl caută pentru că „se simt bine“ sau pentru că ne face să ne simțim „relaxați“. Dar multe lucruri ne fac să ne simțim bine și ne ajută să ne relaxăm și cu toate acestea nu sunt la fel de dorite precum orgasmul. De ce?

Orgasmul este momentul suprem. Chiar și cei dintre noi care încă nu au trăit așa ceva îl caută înțelegând cumva că este o experiență pe care trebuie să o trăiască cel puțin o dată în viață. Pentru cei dintre noi care pun la îndoială relația dintre sacru, Divin și a face dragoste și în special orgasm, putem încerca să redefinim fuziunea amoroasă ca un act de comuniune sacră.

Întrebări: Ce înțelegi prin orgasm și spiritualitate? Pentru tine a face dragoste este ceva profan sau păcătos, sau este un act sacru?

Când ne lipsește înțelegerea despre chi-ul erotic, ne limităm la un orgasm normal scurt, localizat la nivel genital. Când ne expansionăm mintea și trupul pentru a înțelege orgasmul genital doar ca punct de plecare, atunci ni se deschide o lume a infinitelor posibilități. Cu cât întregul nostru trup, minte și inimă sunt mai implicate în experimentarea orgasmului, cu atât acesta devine din ce în ce mai mare, mai lung și mai intens. Poate fi comparat cu orice experiență senzuală - dacă ne implicăm doar unul dintre simțuri, experiența este generală; dar dacă ne implicăm toate simțurile, atunci aceeași experiență devine vie, bogată în senzualitate.

Orgasmul este dreptul nostru din naștere. Cu cât trăim mai multe orgasme, cu atât devenim mai vii. Aceasta se referă la orgasmele multiple atât pentru bărbați (fără ejacularea spermei), cât și pentru femei (fără epuizare energetică). Orgasmul este poarta noastră către fericire. Nu este punctul final, ci punctul de intrare într-o cu totul nouă dimensiune de a trăi. Cu cât suntem mai excitate, cu atât suntem mai dinamice. Cu cât îi permitem vieții să ne atingă în moduri care implică orgasmul, cu atât mai bogate și pline vor deveni toate experiențele noastre. Nu vom mai căuta fericirea în afara noastră - în schimb, ea va deveni ceva natural, manifestat și trezit prin răspunsul nostru extatic față de viață.

Multiorgasmul sau orgasmul multiplu

Acum că am clarificat conceptul de orgasm și am văzut care sunt atât definițiile sale limitate, cât și potențialul său, suntem pregătite să analizăm faimosul orgasm multiplu sau multiorgasmul. Orgasmul multiplu a fost subiectul multor cărți și discuții în ultimul deceniu. Chiar dacă acest fenomen este adesea asociat în mod obișnuit cu (și uneori se crede că este limitat la) expresia feminină a experienței erotice, cercetările arată că expresia masculină a activării erotice este de asemenea multiorgasmică.

Multi înseamnă multe, deci multiorgasm este abilitatea de a avea mai multe orgasme în contextul unei întâlniri amoroase. Aceasta se poate petrece de multe ori într-un moment sau de multe ori în momente succesive. Actul de a avea multiorgasme este la îndemâna tuturor în potențial, dacă alegem să învățăm cum să accesăm această abilitate și să ne aplecăm asupra dinamizării acestei experiențe.

Întrebări: Care era înțelegerea ta despre multiorgasm de până acum? Ai experimentat așa ceva vreodată?

Omniorgasm

Omniorgasm este un termen pe care l-am creat cu mulți ani în urmă pentru a defini propria mea orientare erotică. Nașterea omniorgasmului a apărut atât cu conștientizarea faptului că viața în sine este excitantă cât și cu refuzul meu de a fi definită de ceva sau limitată la categoriile obișnuite folosite pentru a descrie orientarea erotică. Toate aceste etichete presupun faptului că potențialul nostru pentru o experiență amoroasă este rezervat interacțiunii umane. Din nefericire, aceasta lasă deoparte restul vieții.

Termenul de omniorgasm înseamnă orgasm total. Aceasta este o definiție importantă a orgasmului căci dilată potențialul erotic dincolo de limitele definiției noastre moderne. Omniorgasmic implică faptul că întregul nostru trup este orgasmic, îndepărtând deci responsabilitatea orgasmului din zona genitală și dilatând-o la fiecare celulă din trupul nostru.

Adevăratul orgasm apare în glandele principale din creier, unde sunt eliberate endorfinele pentru a crea senzația euforică a orgasmului. Dar noi avem de asemenea potențialul de a transmite efectiv senzația orgasmică către fiecare parte a trupului nostru, la voință. Aceasta ne oferă un tablou mult mai mare pe care putem picta experiențele noastre erotice.

Viața în întregul său este bogată în potențial orgasmic. A fi femei omniorgasmice înseamnă a îmbrățișa o înțelegere mai amplă asupra simțurilor noastre și asupra capacității noastre inerente de a primi și a trăi plăcerea. În această stare, putem considera că un apus de soare este atât de frumos încât efectiv ne excită senzorii plăcerii din creier și ne produce o stare de orgasm în tot trupul.

Întreaga noastră experiență umană (viața) conține în ea posibilitatea nelimitată a beatitudinii omniorgasmice. Ne putem elibera de povara de a fi singurii furnizori de extaz când îmbrățișăm conceptul conform căruia viața în sine este extaz.

În cele din urmă, omniorgasmul are potențialul de a evolua în ceva și mai mare decât și-a imaginat cineva până acum. înglobează în sine o componentă a Divinului. Pentru unii dintre noi, conceptul de a uni spiritualitatea și erotismul poate părea puțin deplasat, dar prin această deschidere a minților noastre critice, putem face loc unor posibilități nelimitate. Imediat ce definim ceva - cum lucrurile pot sau nu să fie - nu-i mai putem accesa potențialul.

Întrebări: Ce sentiment îți conferă aceste noi informații despre omniorgasm? Cum ai redefini această explicație pentru a se încadra în realitatea ta?

Trecerea de la multiorgasm la omniorgasm

În fiecare moment, trupul nostru îndeplinește un extraordinar act de creație. ADN-ul celulelor noastre se află într-o permanentă și fluidă mișcare, făcând dragoste și creând nouă viață iar și iar. Cu o resursă atât de bogată de energie în trupul nostru - până la o sută de trilioane de celule - este un mister de ce fiecare dintre noi suntem triști și neîmpliniți.

O mare parte din învățăturile taoiste se bazează pe formule de activare care ne învață mintea să simtă acest fenomen profund din trupul nostru - extazul constant al celulelor noastre care se înmulțesc. Dacă suntem conștiente de trupul nostru și suntem capabile să ne deschidem, pur și sincer, vom putea primi și percepe toate mesajele subtile și orgasmice ale trupului nostru. Cu cât putem accesa mai mult această lume interioară, cu atât mai profundă va fi înțelegerea noastră și mai mare măiestria în stăpânirea tiparelor subtile ale extazului.

Omniorgasm este o nouă modalitate de a înțelege și de a defini orgasmul. Este mesajul său, semnalul trimis prin fiecare celulă a trupului nostru. Este viața din noi.

Când ne acordăm cu această senzație subtilă și totuși atât de extraordinară a trilioanelor de celule care se joacă sau pulsează, intrăm în contact cu întregul nostru trup sau într-o stare omniorgasmică. Învățăturile Zeiței de Jad ne ajută să ne familiarizăm și să ne simțim în largul nostru și întregul nostru trup ca fiind un vas senzual de beatitudine.

Putem trăi o experiență omniorgasmică care se simte la început în organele genitale, dar nu ar mai trebui să ne limităm sursele de stimulare la acelea care sunt tipic erotice. De exemplu, putem experimenta beatitudinea pur și simplu mâncând ceva delicios sau răsfățându-ne cu o aromă bogată.

Cuprinsul cărţii: „Trezirea femeii senzuale“

 • Cuvânt înainte
 • Prefață
 • Cum se folosește această carte
 • Mulțumiri
 • Introducere
 • FILOZOFIA ARTEI DE A TRĂI O VIAȚĂ PLINĂ DE SAVOARE
  • Arta de a trăi savuros
  • Voluptatea într-o lume aridă
  • Integritate și putere interioară
  • A trăi conștient
  • De la multiorgasm la omniorgasm
  • Shiva și Shakti
 • ÎNVĂȚĂTURILE SACRE ALE ZEIȚEI DE JAD
  • Practicile fundamentale ale Zeiței de Jad
  • Practicile erotice fundamentale
  • Exerciții de bază cu oul de jad
  • Exerciții avansate cu oul de jad
  • Îngrijirea yoni-ului și a sânilor
  • Ambrozia
 • Concluzie
 • Anexa A: Interviuri cu femei
 • Anexa B: Sfaturi pline de savoare pentru fiecare zi
 • Anexa C: Ghid rapid pentru practică
 • Anexa D: Referințe
 • Bibliografie
 • Glosar