0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Relaţii de cuplu
 4. Trezirea femeii senzuale
Carte

Trezirea femeii senzuale

Trezirea femeii senzuale. Editura Venusiana
CumpărDetalii carte

Cum să ne redescoperim inocenţa erotică - Învăţăturile secrete ale zeiţei de jad

Autor(i): Saida Desilets
Editura: Venusiana
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 320 (14x21 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Trezirea femeii senzuale“ este o comoară pentru orice femeie care caută să-şi amplifice atenţia, să-şi lărgească cunoştinţele, să-şi trezească şi apoi să-şi dinamizeze multitudinea de aspecte senzuale, erotice şi orgasmatice.

Această carte ne deschide perspectiva către o înţelegere nouă, clară şi plină de sensibilitate asupra senzualităţii pure, a erotismului rafinat şi a orgasmului extatic. Vom găsi în paginile ei practici sexuale taoiste specifice care ne dezvoltă conştient musculatura feminină, ne activează mecanismele de control ale orgasmului, ne dinamizează energia psihică şi ne diversifică modalităţile de a simţi plăcerea.

Această inspirată carte de sexualitate modernă deschide un nou orizont asupra energiei sexuale feminine şi scoate la iveală aspiraţia vie de a descoperi misterele trupului femeii. Poate fi considerată un adevărat un manual practic şi un ghid pentru generaţiile de femei care vor urma.

Deşi cartea „Trezirea femeii senzuale“ se adresează în special femeii, şi bărbatul ar trebui să o citească pentru a descoperi uimitorul potenţial ascuns în fiinţa iubitei lui.

Răsfoieşte cartea „Trezirea femeii senzuale“

Dorinţa mea de a redefini orgasmul vine după ce am avut experienţe directe a ceea ce nu fusese anterior explicat.

Vom alege automat să ne ignorăm experienţele reale ale trupului nostru din cauza lipsei de definiţii acceptabile sau vom alege să ne încredem în înţelepciunea firească, naturală a trupului nostru?

Întrebări: Ai experimentat vreodată un orgasm non-genital? Îţi poţi aminti de vreun moment din viaţa ta în care ai experimentat plăcere extatică în trupul tău?

De ce ne dorim orgasmul

De ce se pare că tânjim încă din naştere după experienţa orgasmului? Dacă privim de-a lungul istoriei, descoperim că au existat rituri, cum ar fi Misterele Dionisiace, în care experienţele orgasmice profunde erau considerate a fi ofrande sacre către zei. Se poate spune chiar că şi cei care au renunţat la viaţa lor sexuală caută în continuare experienţa orgastică - sentimentul unităţii supreme - în ceea ce ei îşi doresc mai mult, fie ea experienţa comuniunii cu Dumnezeu, cu Mama Pământ, sau cu orice alt obiect al dorinţei lor. Atunci când dorim să aflăm motivele pentru obţinerea stării de orgasm, trebuie să analizăm contextul în care el apare. Orgasmul apare doar în momentul prezent. El nu există în trecut sau în viitor. Orgasmul este experimentat în acest moment, nu ieri sau mâine. Aşadar, el este o modalitate pe care oamenii o caută pentru a trăi în prezent. Prezentul este fără trecut sau viitor, este atunci când suntem atât de absorbiţi de experienţa momentului în care trăim, încât uităm cu desăvârşire de trecut şi viitor. Când suntem prezenţi în acest mod, chiar şi doar pentru câteva secunde, ne simţim mai vii, fericiţi şi liberi.

Harta energetică a orgasmului

Deşi se petrec multe lucruri în momentul apariţiei unui orgasm, unul dintre cele mai importante aspecte este că în momentul producerii orgasmului, există o stare de unitate cu noi înşine. Toată energia noastră este activată şi avem acces la adevărul nostru interior, la scânteia Divină din fiecare dintre noi. Fie că noi credem sau nu că putem accesa această Scânteie Divină, acest lucru chiar se petrece.

De fapt, mulţi dintre noi şi-au pierdut identitatea de sine, centrul şi prezenţa Divinului şi a sacrului din viaţa lor. Căutăm orgasmul ca pe o modalitate de a ne reconecta cu Sursa noastră. Această căutare este adesea inconştientă din moment ce nu ştim mereu ce ne-a motivat pentru a tânji în mod natural după orgasm. Mulţi dintre noi spun că îl caută pentru că „se simt bine“ sau pentru că ne face să ne simţim „relaxaţi“. Dar multe lucruri ne fac să ne simţim bine şi ne ajută să ne relaxăm şi cu toate acestea nu sunt la fel de dorite precum orgasmul. De ce?

Orgasmul este momentul suprem. Chiar şi cei dintre noi care încă nu au trăit aşa ceva îl caută înţelegând cumva că este o experienţă pe care trebuie să o trăiască cel puţin o dată în viaţă. Pentru cei dintre noi care pun la îndoială relaţia dintre sacru, Divin şi a face dragoste şi în special orgasm, putem încerca să redefinim fuziunea amoroasă ca un act de comuniune sacră.

Întrebări: Ce înţelegi prin orgasm şi spiritualitate? Pentru tine a face dragoste este ceva profan sau păcătos, sau este un act sacru?

Când ne lipseşte înţelegerea despre chi-ul erotic, ne limităm la un orgasm normal scurt, localizat la nivel genital. Când ne expansionăm mintea şi trupul pentru a înţelege orgasmul genital doar ca punct de plecare, atunci ni se deschide o lume a infinitelor posibilităţi. Cu cât întregul nostru trup, minte şi inimă sunt mai implicate în experimentarea orgasmului, cu atât acesta devine din ce în ce mai mare, mai lung şi mai intens. Poate fi comparat cu orice experienţă senzuală - dacă ne implicăm doar unul dintre simţuri, experienţa este generală; dar dacă ne implicăm toate simţurile, atunci aceeaşi experienţă devine vie, bogată în senzualitate.

Orgasmul este dreptul nostru din naştere. Cu cât trăim mai multe orgasme, cu atât devenim mai vii. Aceasta se referă la orgasmele multiple atât pentru bărbaţi (fără ejacularea spermei), cât şi pentru femei (fără epuizare energetică). Orgasmul este poarta noastră către fericire. Nu este punctul final, ci punctul de intrare într-o cu totul nouă dimensiune de a trăi. Cu cât suntem mai excitate, cu atât suntem mai dinamice. Cu cât îi permitem vieţii să ne atingă în moduri care implică orgasmul, cu atât mai bogate şi pline vor deveni toate experienţele noastre. Nu vom mai căuta fericirea în afara noastră - în schimb, ea va deveni ceva natural, manifestat şi trezit prin răspunsul nostru extatic faţă de viaţă.

Multiorgasmul sau orgasmul multiplu

Acum că am clarificat conceptul de orgasm şi am văzut care sunt atât definiţiile sale limitate, cât şi potenţialul său, suntem pregătite să analizăm faimosul orgasm multiplu sau multiorgasmul. Orgasmul multiplu a fost subiectul multor cărţi şi discuţii în ultimul deceniu. Chiar dacă acest fenomen este adesea asociat în mod obişnuit cu (şi uneori se crede că este limitat la) expresia feminină a experienţei erotice, cercetările arată că expresia masculină a activării erotice este de asemenea multiorgasmică.

Multi înseamnă multe, deci multiorgasm este abilitatea de a avea mai multe orgasme în contextul unei întâlniri amoroase. Aceasta se poate petrece de multe ori într-un moment sau de multe ori în momente succesive. Actul de a avea multiorgasme este la îndemâna tuturor în potenţial, dacă alegem să învăţăm cum să accesăm această abilitate şi să ne aplecăm asupra dinamizării acestei experienţe.

Întrebări: Care era înţelegerea ta despre multiorgasm de până acum? Ai experimentat aşa ceva vreodată?

Omniorgasm

Omniorgasm este un termen pe care l-am creat cu mulţi ani în urmă pentru a defini propria mea orientare erotică. Naşterea omniorgasmului a apărut atât cu conştientizarea faptului că viaţa în sine este excitantă cât şi cu refuzul meu de a fi definită de ceva sau limitată la categoriile obişnuite folosite pentru a descrie orientarea erotică. Toate aceste etichete presupun faptului că potenţialul nostru pentru o experienţă amoroasă este rezervat interacţiunii umane. Din nefericire, aceasta lasă deoparte restul vieţii.

Termenul de omniorgasm înseamnă orgasm total. Aceasta este o definiţie importantă a orgasmului căci dilată potenţialul erotic dincolo de limitele definiţiei noastre moderne. Omniorgasmic implică faptul că întregul nostru trup este orgasmic, îndepărtând deci responsabilitatea orgasmului din zona genitală şi dilatând-o la fiecare celulă din trupul nostru.

Adevăratul orgasm apare în glandele principale din creier, unde sunt eliberate endorfinele pentru a crea senzaţia euforică a orgasmului. Dar noi avem de asemenea potenţialul de a transmite efectiv senzaţia orgasmică către fiecare parte a trupului nostru, la voinţă. Aceasta ne oferă un tablou mult mai mare pe care putem picta experienţele noastre erotice.

Viaţa în întregul său este bogată în potenţial orgasmic. A fi femei omniorgasmice înseamnă a îmbrăţişa o înţelegere mai amplă asupra simţurilor noastre şi asupra capacităţii noastre inerente de a primi şi a trăi plăcerea. În această stare, putem considera că un apus de soare este atât de frumos încât efectiv ne excită senzorii plăcerii din creier şi ne produce o stare de orgasm în tot trupul.

Întreaga noastră experienţă umană (viaţa) conţine în ea posibilitatea nelimitată a beatitudinii omniorgasmice. Ne putem elibera de povara de a fi singurii furnizori de extaz când îmbrăţişăm conceptul conform căruia viaţa în sine este extaz.

În cele din urmă, omniorgasmul are potenţialul de a evolua în ceva şi mai mare decât şi-a imaginat cineva până acum. înglobează în sine o componentă a Divinului. Pentru unii dintre noi, conceptul de a uni spiritualitatea şi erotismul poate părea puţin deplasat, dar prin această deschidere a minţilor noastre critice, putem face loc unor posibilităţi nelimitate. Imediat ce definim ceva - cum lucrurile pot sau nu să fie - nu-i mai putem accesa potenţialul.

Întrebări: Ce sentiment îţi conferă aceste noi informaţii despre omniorgasm? Cum ai redefini această explicaţie pentru a se încadra în realitatea ta?

Trecerea de la multiorgasm la omniorgasm

În fiecare moment, trupul nostru îndeplineşte un extraordinar act de creaţie. ADN-ul celulelor noastre se află într-o permanentă şi fluidă mişcare, făcând dragoste şi creând nouă viaţă iar şi iar. Cu o resursă atât de bogată de energie în trupul nostru - până la o sută de trilioane de celule - este un mister de ce fiecare dintre noi suntem trişti şi neîmpliniţi.

O mare parte din învăţăturile taoiste se bazează pe formule de activare care ne învaţă mintea să simtă acest fenomen profund din trupul nostru - extazul constant al celulelor noastre care se înmulţesc. Dacă suntem conştiente de trupul nostru şi suntem capabile să ne deschidem, pur şi sincer, vom putea primi şi percepe toate mesajele subtile şi orgasmice ale trupului nostru. Cu cât putem accesa mai mult această lume interioară, cu atât mai profundă va fi înţelegerea noastră şi mai mare măiestria în stăpânirea tiparelor subtile ale extazului.

Omniorgasm este o nouă modalitate de a înţelege şi de a defini orgasmul. Este mesajul său, semnalul trimis prin fiecare celulă a trupului nostru. Este viaţa din noi.

Când ne acordăm cu această senzaţie subtilă şi totuşi atât de extraordinară a trilioanelor de celule care se joacă sau pulsează, intrăm în contact cu întregul nostru trup sau într-o stare omniorgasmică. Învăţăturile Zeiţei de Jad ne ajută să ne familiarizăm şi să ne simţim în largul nostru şi întregul nostru trup ca fiind un vas senzual de beatitudine.

Putem trăi o experienţă omniorgasmică care se simte la început în organele genitale, dar nu ar mai trebui să ne limităm sursele de stimulare la acelea care sunt tipic erotice. De exemplu, putem experimenta beatitudinea pur şi simplu mâncând ceva delicios sau răsfăţându-ne cu o aromă bogată.

Cuprinsul cărţii: „Trezirea femeii senzuale“

 • Cuvânt înainte
 • Prefaţă
 • Cum se foloseşte această carte
 • Mulţumiri
 • Introducere
 • FILOZOFIA ARTEI DE A TRĂI O VIAŢĂ PLINĂ DE SAVOARE
  • Arta de a trăi savuros
  • Voluptatea într-o lume aridă
  • Integritate şi putere interioară
  • A trăi conştient
  • De la multiorgasm la omniorgasm
  • Shiva şi Shakti
 • ÎNVĂŢĂTURILE SACRE ALE ZEIŢEI DE JAD
  • Practicile fundamentale ale Zeiţei de Jad
  • Practicile erotice fundamentale
  • Exerciţii de bază cu oul de jad
  • Exerciţii avansate cu oul de jad
  • Îngrijirea yoni-ului şi a sânilor
  • Ambrozia
 • Concluzie
 • Anexa A: Interviuri cu femei
 • Anexa B: Sfaturi pline de savoare pentru fiecare zi
 • Anexa C: Ghid rapid pentru practică
 • Anexa D: Referinţe
 • Bibliografie
 • Glosar