0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații
  4. Oameni toxici
Carte

Oameni toxici

Nu te lăsa contaminat. Învață să te aperi!

Autor(i): Marsha Petrie Sue
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Dacă pur și simplu ești sătul de acei oameni care îți storc toată energia, Marsha a găsit remediul! Autoarea îți spune pe șleau rețeta de combatere a oamenilor toxici. Ea amestecă în doze potrivite experiența personală, umorul și sfaturile practice pentru a crea un mesaj cât se poate de convingător și relevant pentru viețile noastre personale și profesionale. Recomand cu tărie această carte tuturor celor interesați să se curețe de aceste comportamente toxice!“ (John Ryan, Vicepreședinte, American Express)

„Marsha Petrie Sue este Muhamad Ali al comunicării. Poate fi fermecătoare în timp ce dansează în mijlocul ringului, dar știe de asemenea cum și când anume să facă knock-out dintr-o singură mișcare. Dacă ai avut parte de relații nocive, vei afla motivul pentru care s-a petrecut asta. Aici vei intra să studiezi la școala de bune maniere, dar vei folosi ca instrument de studiu muniție autentică!“ (David Rowles, fondator și președinte, Career Solutions, Inc.)

„(…) Autoarea îi ia pe cititori de guler, îi privește direct în ochi și le spune fără ocolișuri că soluția pentru fericirea lor personală și profesională poate fi atinsă numai printr-o autoevaluarea critică și prin dorința puternică de a depăși situația în care se complac în prezent.“ (Randy O’Neill, Vicepreședinte Senior, Lancer Insurance Company)

„Iar ne-a făcut-o! Ne-a dat din nou permisiunea de a ne descotorosi de oamenii toxici care ne seacă toată energia. Acceptă biletul spre libertate oferit de Marsha: oferă-ți această posibilitate de a-i trimite undeva pe oamenii toxici!“ (Dr. Geoff Haw, Consultant, Sagacity Services, Australia)