0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaxare
  4. Viaţa nu este un stres continuu
Carte

Viaţa nu este un stres continuu

Viaţa nu este un stres continuu. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Foloseşte înţelepciunea de ieri în lumea nebună de azi

Autor(i): Loretta LaRoche
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 183 (13x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Există o doză mare de absurditate în zilele noastre, ceva care ne face să fim stresaţi, furioşi şi nesiguri, iar primul pas spre a ne ajuta pe noi înşine să ieşim din dezastrul în care ne aflăm este să începem să observăm haosul în care trăim.

Bazându-se pe inteligenţa atemporală a bunicii Francesca, specialistă în gestionarea stresului, Loretta LaRoche, ne face să vedem înţelepciunea unor vremuri mai civilizate, când nimeni nu avea la el un telefon celular în timpul unei plimbări liniştite pe plajă şi ne arată că râsul este cel mai bun remediu pentru vremurile noastre stresante. Odată ce învăţăm să ne destindem şi să nu mai luăm lucrurile mărunte în serios, vom descoperi o enormă greutate ridicată de pe umeri.

Prin râs vom reuşi să separăm zgomotul din jur de claritatea din interior, vom elimina presiunea venită din exterior şi vom înceta să ne învinuim pentru că nu suntem specimenul perfect pe care specialiştii în marketing îl impun ca normal. Vom reuşi astfel să ne amintim de lucrurile care sunt cu adevărat importante şi care mult prea des se pierd în zgomotul vieţii moderne.

Avem nevoie să ne concentrăm pe valorile care fac ca fiinţă umană să fie extraordinară: optimism, speranţă, dragoste, originalitate, a fi un părinte bun, politeţe, altruism şi moderaţie. Scopul, pentru noi toţi, este să revenim la o viaţă în care există mai puţin stres şi mai multă semnificaţie şi, râzând de nebunia fiecărei zile, pe care Loretta LaRoche o surprinde în cartea „VIAŢA NU ESTE UN STRES CONTINUU“, vom reuşi să ne menţinem atenţia asupra lucrurilor care contează cu adevărat.