0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relaxare
  4. Viața nu este un stres continuu
Carte

Viața nu este un stres continuu

Folosește înțelepciunea de ieri în lumea nebună de azi

Autor(i): Loretta LaRoche
Editura: Amaltea
Colecţia: Dezvoltare personală [Ed. Amaltea]
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 183 (13x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Există o doză mare de absurditate în zilele noastre, ceva care ne face să fim stresați, furioși și nesiguri, iar primul pas spre a ne ajuta pe noi înșine să ieșim din dezastrul în care ne aflăm este să începem să observăm haosul în care trăim.

Bazându-se pe inteligența atemporală a bunicii Francesca, specialistă în gestionarea stresului, Loretta LaRoche, ne face să vedem înțelepciunea unor vremuri mai civilizate, când nimeni nu avea la el un telefon celular în timpul unei plimbări liniștite pe plajă și ne arată că râsul este cel mai bun remediu pentru vremurile noastre stresante. Odată ce învățăm să ne destindem și să nu mai luăm lucrurile mărunte în serios, vom descoperi o enormă greutate ridicată de pe umeri.

Prin râs vom reuși să separăm zgomotul din jur de claritatea din interior, vom elimina presiunea venită din exterior și vom înceta să ne învinuim pentru că nu suntem specimenul perfect pe care specialiștii în marketing îl impun ca normal. Vom reuși astfel să ne amintim de lucrurile care sunt cu adevărat importante și care mult prea des se pierd în zgomotul vieții moderne.

Avem nevoie să ne concentrăm pe valorile care fac ca ființă umană să fie extraordinară: optimism, speranță, dragoste, originalitate, a fi un părinte bun, politețe, altruism și moderație. Scopul, pentru noi toți, este să revenim la o viață în care există mai puțin stres și mai multă semnificație și, râzând de nebunia fiecărei zile, pe care Loretta LaRoche o surprinde în cartea „VIAȚA NU ESTE UN STRES CONTINUU“, vom reuși să ne menținem atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat.