0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Cărți: Rețete culinare
  4. Preparate vegetariene și ovo-lacto-vegetariene
Carte

Preparate vegetariene și ovo-lacto-vegetariene

Autor(i): Elisabeta Iosefina Iorga, Marius Iorga
Editura: Meteor Press
Colecţia: Gastronomie
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 17,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Alimentația vegetariană – fie în varianta mai strictă, fie în cea care combina vegetalele cu lactate și ouă, excluzând doar carnea – este recomandată din ce în ce mai des pentru beneficiile sale incontestabile, fiind unul dintre cele mai bune mijloace de asigurare a sănătății, bunei dispoziții și longevității.

Cartea de față vine în sprijinul cititorilor care își doresc să adopte acest stil de viață, ajutându-i să alunge monotonia hranei de zi cu zi.

Rețetele propuse utilizează ingrediente accesibile sau pe alocuri mai exotice, combinându-le pentru a crea o bucătărie savuroasă și mereu altfel. Deseori, fie numai și gândul la câte un preparat mai deosebit – autorii vă propun numeroase rețete de acest fel – ne stimulează apetitul și poftă de viață.

Așa cum și-au obișnuit deja cititorii, Elisabeta și Marius Iorga își însoțesc rețetele de sfaturi, sugestii și note pentru diversificarea variantelor propuse și indică modalități de combinare a diverselor feluri de mâncare în alcătuirea meniurilor.

Cartea lor se adresează în egală măsură celor mai experimentați în ale bucătăriei și novicilor, îndrumările date ghidându-i pas cu pas pentru o reușită sigură.

Cuprinsul cărţii: „Preparate vegetariene și ovo-lacto-vegetariene“

  • Topul legumelor „vedete“ nutritive
  • REȚETE VEGETARIENE
    • APERITIVE, SALATE
    • SUPE
    • PREPARATE DE BAZĂ
    • DESERTURI
    • BĂUTURI
  • REȚETE OVO-LACTO-VEGETARIENE
    • APERITIVE, SALATE
    • SUPE, CIORBE
    • PREPARATE DE BAZĂ
    • DESERTURI
    • BĂUTURI
    • PREPARATE ÎN VASE SPECIALE
  • Index
  • Bibliografie