Preparate vegetariene și ovo-lacto-vegetariene
Editura: Meteor Press
Colecţia: Gastronomie
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 17,00 Lei
Disponibilitate: în stoc
Alimentația vegetariană – fie în varianta mai strictă, fie în cea care combina vegetalele cu lactate și ouă, excluzând doar carnea – este recomandată din ce în ce mai des pentru beneficiile sale incontestabile, fiind unul dintre cele mai bune mijloace de asigurare a sănătății, bunei dispoziții și longevității.
Cartea de față vine în sprijinul cititorilor care își doresc să adopte acest stil de viață, ajutându-i să alunge monotonia hranei de zi cu zi.
Rețetele propuse utilizează ingrediente accesibile sau pe alocuri mai exotice, combinându-le pentru a crea o bucătărie savuroasă și mereu altfel. Deseori, fie numai și gândul la câte un preparat mai deosebit – autorii vă propun numeroase rețete de acest fel – ne stimulează apetitul și poftă de viață.
Așa cum și-au obișnuit deja cititorii, Elisabeta și Marius Iorga își însoțesc rețetele de sfaturi, sugestii și note pentru diversificarea variantelor propuse și indică modalități de combinare a diverselor feluri de mâncare în alcătuirea meniurilor.
Cartea lor se adresează în egală măsură celor mai experimentați în ale bucătăriei și novicilor, îndrumările date ghidându-i pas cu pas pentru o reușită sigură.
Cuprinsul cărţii: „Preparate vegetariene și ovo-lacto-vegetariene“
- Topul legumelor „vedete“ nutritive
- REȚETE VEGETARIENE
- APERITIVE, SALATE
- SUPE
- PREPARATE DE BAZĂ
- DESERTURI
- BĂUTURI
- REȚETE OVO-LACTO-VEGETARIENE
- APERITIVE, SALATE
- SUPE, CIORBE
- PREPARATE DE BAZĂ
- DESERTURI
- BĂUTURI
- PREPARATE ÎN VASE SPECIALE
- Index
- Bibliografie