0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Cum să oprim îmbătrânirea
Carte

Cum să oprim îmbătrânirea

Cum să oprim îmbătrânirea. Editura Curtea Veche
Cumpăr
Autor(i): Jean Carper
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 352 (15x22 cm)
Preţ: 47,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un plan radical pentru a rămâne tânăr și a face reversibil procesul de îmbătrânire.

Dacă ar exista o poțiune magică prin care să ne conservăm tinerețea, cine n-ar lua-o?

Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tinereții nu mai e chiar atât de îndepărtată. Oamenii de știință au identificat deja zeci de substanțe care atacă însăși esența îmbătrânirii, încetinind și făcând reversibil procesul de deteriorare pe care îl considerăm azi ca fiind îmbătrânirea normală.

Puterile remarcabile ale acestor poțiuni contra îmbătrânirii se dezvăluie zilnic în laboratoarele din lumea întreagă – în plus, sunt ușor de obținut și cât se poate de sigure. Ele se găsesc în hrană, în cutia cu vitamine și în magazinele cu produse naturiste.

Deși vi se pare inimaginabil, stă în puterea dumneavoastră să vă mențineți sau să vă recăpătați multe dintre facultățile și starea de bine care, de obicei, dispar treptat, odată cu vârsta.

Jean Carper, „atacă“ acum subiectul delicat al îmbătrânirii. Prin cartea de față, ea realizează o sinteză a gândirii actuale a mai multor oameni de știință pe tema îmbătrânirii și oferă strategii referitoare la dietă, pe care cercetările științifice le recomandă ca având un extraordinar potențial de a încetini efectele acestui proces.

Există dovezi clare în legătură cu faptul că putem interveni la orice vârstă asupra procesului de îmbătrânire. Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a acționa!