0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. Cum să oprim îmbătrânirea
Carte

Cum să oprim îmbătrânirea

Cum să oprim îmbătrânirea. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Jean Carper
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 352 (15x22 cm)
Preţ: 47,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un plan radical pentru a rămâne tânăr şi a face reversibil procesul de îmbătrânire.

Dacă ar exista o poţiune magică prin care să ne conservăm tinereţea, cine n-ar lua-o?

Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tinereţii nu mai e chiar atât de îndepărtată. Oamenii de ştiinţă au identificat deja zeci de substanţe care atacă însăşi esenţa îmbătrânirii, încetinind şi făcând reversibil procesul de deteriorare pe care îl considerăm azi ca fiind îmbătrânirea normală.

Puterile remarcabile ale acestor poţiuni contra îmbătrânirii se dezvăluie zilnic în laboratoarele din lumea întreagă – în plus, sunt uşor de obţinut şi cât se poate de sigure. Ele se găsesc în hrană, în cutia cu vitamine şi în magazinele cu produse naturiste.

Deşi vi se pare inimaginabil, stă în puterea dumneavoastră să vă menţineţi sau să vă recăpătaţi multe dintre facultăţile şi starea de bine care, de obicei, dispar treptat, odată cu vârsta.

Jean Carper, „atacă“ acum subiectul delicat al îmbătrânirii. Prin cartea de faţă, ea realizează o sinteză a gândirii actuale a mai multor oameni de ştiinţă pe tema îmbătrânirii şi oferă strategii referitoare la dietă, pe care cercetările ştiinţifice le recomandă ca având un extraordinar potenţial de a încetini efectele acestui proces.

Există dovezi clare în legătură cu faptul că putem interveni la orice vârstă asupra procesului de îmbătrânire. Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a acţiona!