0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Sexualitate
 3. Alchimia energiei sexuale
Carte

Alchimia energiei sexuale

Alchimia energiei sexuale. Editura Curtea Veche

Intră în legătură cu universul tău interior

Autor(i): Mantak Chia
Editura: Curtea Veche
Colecţia: EZO
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 216 (15x22 cm)
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Când vine vorba despre Tao și principiile sale fundamentale, foarte mulți europeni ridică adesea din umeri, gândindu-se vag la asiatici, budism și felurite energii, fără a ști foarte precis în ce constă acest sistem.

Maestrul Mantak Chia prezintă într-o formă accesibilă occidentalilor învățături taoiste străvechi și concepte-cheie legate de controlul și sublimarea energiei sexuale, impresionante prin profunzimea lor și elegante prin simplitate. Iar atunci când acestea sunt puse în slujba regăsirii echilibrului personal, cititorul nu are decât de câștigat.

Cartea de față pornește de la câteva idei simple. Cea mai importantă dintre ele spune că orice ființă umană e străbătută constant de energie și că acest flux ne leagă de universul infinit. Energia sexuală este doar o parte din întreg și trebuie privită într-un context mai larg. Înțelegerea modului în care aceasta poate fi acumulată, stocată sau direcționată face diferența între ignoranță și cunoaștere. Omul devine conștient de rolul și locul pe care-l ocupă în lume și de felul în care ar trebui să acționeze.

Mantak Chia își îndeamnă cititorii la un trai responsabil, detașat de obsesiile materialiste ale vremurilor moderne și mai apropiat de structura profundă a ființei umane.

Cartea de față reprezintă un mic compendiu de tehnici, meditații și exerciții specifice taoismului, pe care însă le poate pune în aplicare oricine cu multă ușurință, indiferent de apartenența religioasă ori de convingeri. În plus, imaginile ilustrează fericit textul și înlesnesc înțelegerea profundă.

Parcurgând capitolele cărții, veți afla cum să transformați energia negativă în energie pozitivă, cum să atingeți o stare de relaxare totală, să meditați în armonie cu universul și să obțineți un echilibru emoțional desăvârșit.

Învățăturile lui Mantak Chia sunt, mai presus de toate, un îndemn către libertatea pe care, din păcate, unii, robi ai diverselor dependențe, uită că și-o pot recăpăta oricând.

„Mai multă energie sexuală înseamnă mai multă inteligență; pentru că sexul este o cale profundă spre a descoperi nu doar trupurile, nu doar sexul opus, ci tot ce e ascuns.“ (Osho)

„Cartea maestrului Mantak Chia prezintă o metodă neprețuită de a înțelege străvechea înțelepciune chineză.“ (New Dawn Magazine)

„Mantak Chia invită cititorul să-și descopere nebănuitul potențial fizic și spiritual.“ (Reg Little, Director, International Confucian Association)

Cuprinsul cărţii: „Alchimia energiei sexuale“

 • Mulțumiri
 • Pune în practică alchimia energiei sexuale
 • Introducere
 • Conectează-te la Univers prin Orbita Cosmică
 • Practici preliminare pentru Meditația Orbitei Cosmice
 • Încălzirea Sobei și Râsul Chi Kung
 • Trei Minți într-una singură și puterile lui 10
 • Chi Kung pentru vindecare cosmică
 • Meditația Orbitei Cosmice
 • Libertate, armonie și echilibru în Tao
 • Bibliografie
 • Index