0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Sexualitate
 3. Limbajul trupului în dragoste
Carte

Limbajul trupului în dragoste

Autor(i): Allan Pease
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 136 (13x20 cm)
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Allan și Barbara Pease, celebri pentru cunoștințele lor vaste și elocvente în materie de limbaj al trupului și relații interumane, ne propun, de data aceasta, un bestseller internațional care dezvăluie secretele comunicării nonverbale, cu scopul de a ne face mai încrezători pe parcursul întâlnirilor noastre cu oamenii, în care vrem, poate, doar să lăsăm o impresie bună, de început de relație, sau avem, dimpotrivă, o miză mai mare, aceea de a ne găsi partenerul ideal.

E dovedit științific că gesturile pe care le facem ne trădează adevăratele intenții. Cu toate acestea, puțini știu să interpreteze limbajul trupului sau să conștientizeze ce transmit ei înșiși în interacțiunile cu ceilalți.

Bazându-se pe o experiență de zeci de ani în domeniu și pe cercetări recente – vizând evoluționismul, psihologia și aparatura medicală care arată ce se petrece în creierul nostru – autorii supun atenției fiecare aspect al limbajului trupului și-i asigură cititorului informații elementare prin care să identifice atitudinile și emoțiile care se ascund în spatele comportamentului uman.

Allan și Barbara Pease detaliază probleme dintre cele mai captivante: manifestarea controlului prin intermediul palmelor și al strângerii de mână, gesturile comune mincinoșilor, modul în care ne divulgăm gândurile prin poziția picioarelor, gestica specifică perioadei de curtare dintre bărbat și femeie, zâmbetul și puterea lui magică, semnalele nebănuite din spatele comportamentului de fumător, a felului în care ținem paharul sau în care ne machiem etc.

E o carte agreabilă și interesantă, o lectură cu adevărat plăcută. Multe informații surprinzătoare și punctuale, strategii cu aplicabilitate în orice situație și multe altele completează într-un mod antrenant această nouă lucrare a soților Pease. Cititorul va învăța, din ea, să comunice mai bine și să perceapă la un alt nivel, mai profund, interacțiunile cu cei din jur.

Cuprinsul cărţii: „Limbajul trupului în dragoste“

 • Mulțumiri
 • Introducere
 • Despre ritualul cuplării: de ce femeile impun reguli… când bărbații nu fac decât să le ignore
 • Jocul cuplării: arta cuplării și semnalele flirtului
 • Cum să atragi privirile sexului opus: folosește limbajul trupului pentru a-ți mări ratingul de cuplare
 • Speed dating, primele întâlniri, mersul la petreceri, întâlnirile prin intermediul internetului și alte misiuni kamikaze
 • La bine și la rău: găsirea unui partener stabil, cererea în căsătorie și gestionarea problemelor care apar în relație
 • Secretele unei relații reușite
 • Concluzii