0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Ce înseamnă asta?
Carte

Ce înseamnă asta?

Ce înseamnă asta?. Editura For You
CumpărDetalii carte

Să explorăm mintea, înţelesurile şi misterele

Autor(i): Eldon Taylor
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 236 (14x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Ce înseamnă asta? Să explorăm mintea, înţelesurile şi misterele“ se înscrie în procesul de stimulare a gândirii cu care ne-a obişnuit deja autorul Eldon Taylor, descriindu-ne întâmplări adevărate (din viaţa autorului şi a cunoscuţilor lui), aflate la limita de înţelegere prin gândirea raţională – acolo unde întrezărim, cu gândirea intuitivă, dar mai ales cu sufletul, că trebuie să existe şi altceva în afară de raţional, normal, fizic – paranormalul şi metafizicul.

Titlul cărţii, „Ce înseamnă asta?“, este şi laitmotivul cărţii – cele 29 de capitole, care ilustrează o temă la care nu pare să existe un răspuns raţional, se încheie cu întrebarea „Ce înseamnă asta?“, prin care autorul ne pune pe noi să oferim răspunsul, provocându-ne astfel să gândim în afara convenţiilor.

Iluminarea nu este un lucru care vă poate fi înmânat. Cel mai apropiat lucru pe care puteţi să îl primiţi sunt gânduri şi întrebări care vă pot călăuzi în interiorul vostru, acolo unde să căutaţi înţelesul.

Cartea „Ce înseamnă asta?“ este plină de gânduri şi întrebări care au acest rol. La unele dintre acestea poate că v-aţi gândit şi apoi le-aţi uitat, la altele probabil că nu v-aţi gândit niciodată. Pe unele poate că le-aţi experimentat, pe altele poate că nu.

O veche zicală spune că valoarea unei cărţi nu este în ceea ce spune, ci, mai degrabă, în ceea ce face.

„Ce înseamnă asta?“ este una dintre acele cărţi care vor avea o influenţă pentru toată viaţa pentru cei care o citesc.

Cartea înfruntă făţiş unele dintre inconsecvenţele din sistemele noastre de credinţe, de la ştiinţe la fenomene paranormale.

Eldon Taylor este dispus să vorbească fără rezerve şi fără să evite aşa-zisele tabuuri. Rezultatul este o carte incitantă la absolut fiecare nivel al ei, deoarece se referă la sensul vieţii şi, în ultimă instanţă, la „caracterul uman“ al fiinţei umane. Dacă aţi vreodată la îndoială natura vieţii, puterea minţii, evenimentele inexplicabile şi alte mistere, atunci veţi găsi această carte absolut fascinantă.

Cartea de faţă este o lectură care vă va îmbogăţi intelectual şi sufleteşte.