0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Ce înseamnă asta?
Carte
Datorită unei operațiuni de mentenanță și îmbunătățire a siteului,
în următoarele ore comenzile se pot face doar telefonic
la numărul de telefon din antetul paginii.

Vă așteptăm cu drag
și vă mulțumim pentru înțelegere!_

Ce înseamnă asta?

Ce înseamnă asta?. Editura For You
Cumpăr

Să explorăm mintea, înțelesurile și misterele

Autor(i): Eldon Taylor
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 236 (14x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Ce înseamnă asta? Să explorăm mintea, înțelesurile și misterele“ se înscrie în procesul de stimulare a gândirii cu care ne-a obișnuit deja autorul Eldon Taylor, descriindu-ne întâmplări adevărate (din viața autorului și a cunoscuților lui), aflate la limita de înțelegere prin gândirea rațională – acolo unde întrezărim, cu gândirea intuitivă, dar mai ales cu sufletul, că trebuie să existe și altceva în afară de rațional, normal, fizic – paranormalul și metafizicul.

Titlul cărții, „Ce înseamnă asta?“, este și laitmotivul cărții – cele 29 de capitole, care ilustrează o temă la care nu pare să existe un răspuns rațional, se încheie cu întrebarea „Ce înseamnă asta?“, prin care autorul ne pune pe noi să oferim răspunsul, provocându-ne astfel să gândim în afara convențiilor.

Iluminarea nu este un lucru care vă poate fi înmânat. Cel mai apropiat lucru pe care puteți să îl primiți sunt gânduri și întrebări care vă pot călăuzi în interiorul vostru, acolo unde să căutați înțelesul.

Cartea „Ce înseamnă asta?“ este plină de gânduri și întrebări care au acest rol. La unele dintre acestea poate că v-ați gândit și apoi le-ați uitat, la altele probabil că nu v-ați gândit niciodată. Pe unele poate că le-ați experimentat, pe altele poate că nu.

O veche zicală spune că valoarea unei cărți nu este în ceea ce spune, ci, mai degrabă, în ceea ce face.

„Ce înseamnă asta?“ este una dintre acele cărți care vor avea o influență pentru toată viața pentru cei care o citesc.

Cartea înfruntă fățiș unele dintre inconsecvențele din sistemele noastre de credințe, de la științe la fenomene paranormale.

Eldon Taylor este dispus să vorbească fără rezerve și fără să evite așa-zisele tabuuri. Rezultatul este o carte incitantă la absolut fiecare nivel al ei, deoarece se referă la sensul vieții și, în ultimă instanță, la „caracterul uman“ al ființei umane. Dacă ați vreodată la îndoială natura vieții, puterea minții, evenimentele inexplicabile și alte mistere, atunci veți găsi această carte absolut fascinantă.

Cartea de față este o lectură care vă va îmbogăți intelectual și sufletește.