0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Descoperirea prezenței lui Dumnezeu
Carte

Descoperirea prezenței lui Dumnezeu

Nondualitate devoțională

Autor(i): David R. Hawkins, M.D., Ph.D.
Editura: Cartea Daath
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 253 (15x23 cm)
Preţ: 34,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Stările subiective ale misticului au prezentat un mare interes dintotdeauna dar, din punct de vedere istoric nu au fost niciodată clarificate într-un asemenea grad precum sunt prezentate în această semiautobiografică lucrare care oferă și mijloacele prin care să identificăm rara apariție a acestora, astfel fiind descrisă esența caracteristicilor Adevărului Spiritual.

Golită de doctrina ecleziastică sau sistemele de credință religioasă, pura esență a Adevărului Spiritual este revelată în puritatea sa cu o claritate nemaiîntâlnită. Devine clar că pentru „a cunoaște“ cu adevărat este „a fi“ mai degrabă decât „a ști despre“. Motivul pentru care toate cărțile Dr. Hawkins încep și se încheie cu Gloria in Excelsis Deo! devine evident.

A șasea carte din cea de-a doua serie conceputa de autor, Descoperirea lui Dumnezeu aduce clarificări suplimentare despre adevărata natură și esența stării denumite „iluminare“. Cu toate că pentru explicarea și contextualizarea sa este necesară o cercetare a conștiinței, această carte este în primul rând un manual pentru devoții spirituali serioși, revelând informații cunoscute doar acelora care au transcens eul pentru a atinge Realizarea Divină. Aceasta este calea interioară ce duce de la sine la Sine, iar descrierile stărilor progresive sunt dedicate iluminării cititorului.