0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Arhetipurile
Carte

Arhetipurile

Coperta cărții: Arhetipurile – Cine ești tu? de la editura For You.
Cartea: Arhetipurile – Cine ești tu?
Autor: Caroline Myss
Editura: For You
Cumpăr

Cine ești tu?

Autor(i): Caroline Myss
Editura: For You
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 306 (14x20 cm)
ISBN:9786066392556
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

… eu consider că inconștientul colectiv, cum l-a numit Jung, reprezintă Rețeaua noastră interioară - o rețea psihică interconectată, de mare viteză, care ne conectează cu fiecare ființă umană, printr-un sistem vast de arhetipuri.

Fiecare arhetip reprezintă un program de computer, realizat de propriul set de mituri specifice și propriul tezaur de simboluri și legende culturale, asociate fiecărui mit.

Arhetipurile comunică în plan psihic, prin bănuieli, imbolduri intuitive, presimțiri, „fiori“ care îți trec pe șira spinării și alte senzații fizice. Știu cum să-mi interpretez limbajul fluent al intuiției, întrucât mă simt în largul meu cu aceste senzații lăuntrice.

Ele nu sunt în conflict cu cele cinci simțuri, ci le completează de minune. Mintea mea se bazează pe intuiție, formând un parteneriat care lucrează armonios.

Cea mai frumoasă descoperire cu privire la arhetipuri este că ele te fac să conștientizezi sincronicitatea, semnele, simbolurile și coincidențele importante, care ne apar în viață și ne atrag imediat atenția.

Ele îți spun când să te oprești, să înaintezi sau să stai pe loc - dar, indiferent de indicații, știi, intuitiv, că trebuie să le urmezi. Faptul de a fi atent la binecuvântările și avertismentele acestor semne îți dă multă putere. Iar cu ea, minunile încep să apară în viața ta, una după alta.