0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Spiritualitate
 3. Călătoria interioară
Carte

Călătoria interioară

Coperta cărții: Călătoria interioară – Ghid esențial pentru transformarea totală a vieții de la editura Mix.
Cartea: Călătoria interioară – Ghid esențial pentru transformarea totală a vieții
Autor: Osho
Editura: Mix
Cumpăr

Ghid esențial pentru transformarea totală a vieții

Autor(i): Osho
Editura: Mix
Colecţia: Osho
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 214 (13x20 cm)
ISBN:9786068460345
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea este un ghid practic pentru căutătorul spiritual, este un manual precis care ne învață să creăm echilibrul și armonia necesare pentru a experimenta succesul în practică meditației. Se spune că oricine vrea să înțeleagă procesul și rezultatele meditației spirituale trebuie să citească această carte.

Seria de discursuri transcrise în această carte face parte dintre primele discursuri ținute de Osho în fața mulțimilor mari de oameni venite să îl asculte. Aceste discursuri au avut loc în luna februarie a anului 1968 în o tabără spirituală ce se desfășura în localitatea Ajol din regiunea Gujarat.

În carte vom găsi explicații detaliate despre modul ideal în care putem să folosim acțiuni precum a mânca, a munci sau a dormi ca și unelte pentru atingerea stării de iluminare.

Osho explica din punct de vedere științific rolul lui Hara (centrul energiei noastre vitale), iar cartea conține numeroase tehnici pentru a reuși să ne relaxăm mintea, să ne armonizăm inima și să ne centrăm în Hara așa încât să obținem echilibrul și vitalitatea necesare pe o cale spirituală autentică.

Folosind exemple simple, de bun simț și numeroase glume Osho ne face să înțelegem ce este și cum funcționează corpul fizic și subconștientul ființei. Explicațiile lui pe teme spirituale sunt atât de simple, atât de inocente și totuși atât de puternice. Fiind un inascut povestitor, Osho vorbește cu mare ușurință despre aspecte profunde ale ființei noastre, ne dezvăluie frumusețea ce există în interiorul nostru și ne îndruma pe calea descoperiri comorilor dinlăuntrul nostru, descoperirii adevăratei noastre naturi.

Cuprinsul cărţii: „Călătoria interioară“

 • Corpul: primul pas
 • Capul, inima, buricul
 • Buricul: centrul puterii voinței
 • Să cunoaștem mintea
 • Adevărata cunoaștere
 • Nici credință, nici necredință
 • Acordarea inimii
 • Iubirea nu cunoaște eu-l