0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Matricea Divină
Carte

Matricea Divină

Matricea Divină. Editura For You
Cumpăr

un pod ce leagă timpul, spațiul, miracolele și credințele

Autor(i): Gregg Braden
Editura: For You
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 227 (14x20 cm)
Preţ: 23,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilitățile noastre cele mai mărețe, mai degrabă decât limitările de natură științifică? Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea și cu tot ce există și chiar și călătoria în timp să reprezinte adevărata noastră moștenire în acest univers?

Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care „este“, pur și simplu.

În acest incubator cuantic al realității, totul este posibil.

În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a șocat lumea, spunând că această „matrice“ este locul în care își au începutul ADN‑ul vieții, nașterea stelelor și tot ce se află între acestea.

Descoperirile recente ne aduc dovezi de necontestat că matricea lui Planck – Matricea Divină – este adevărată.

Această verigă ce lipsește din cunoașterea noastră este cea care oferă recipientul ce conține universul, puntea dintre imaginația și realitatea noastră și oglinda – în lumea noastră – a ceea ce creăm în contextul credințelor noastre.

Pentru a dezlănțui puterea acestei matrice în viețile noastre, trebuie să înțelegem cum funcționează ea și să vorbim limba pe care ea o recunoaște.

Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospațială, a căutat să înțeleagă cum să facă tocmai acest lucru.

De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru și Tibet, și până la textele uitate, care au fost editate de biserica creștină timpurie, secretul Matricei Divine ne‑a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai de preț tradiții ale noastre, iar astăzi, el este validat de descoperirile științei.

În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtășește ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creației conștiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginația noastră, în ceea ce este real în viețile noastre. Prin explicații științifice ușor de înțeles și povești bazate pe fapte reale, Gregg ne arată că suntem limitați doar de credințele noastre – și că ceea ce am crezut odată, este pe cale să se schimbe!