0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Realitatea, spiritualitatea și omul modern
Carte

Realitatea, spiritualitatea și omul modern

Coperta cărții: Realitatea, spiritualitatea și omul modern de la editura For You.
Cartea: Realitatea, spiritualitatea și omul modern
Autor: M.D., Ph.D. David R. Hawkins,
Editura: For You
Cumpăr
Autor(i): M.D., Ph.D. David R. Hawkins,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2023
Pagini: 384 (14x21 cm)
ISBN:9786066392709
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea de față este rezultatul cercetărilor Dr. David R. Hawkins pe tema conștiinței. Ea descrie, detaliat, modul în care putem să distingem nu numai adevărul de neadevăr, ci și iluzia aparențelor de esența autentică a realității interioare.

Cartea explică modul în care se poate deosebi percepția de esență și, prin urmare, îi permite cititorului să dizolve ambiguitățile și enigmele clasice care au provocat omenirea secole de-a rândul și au indus în eroare până și cele mai bune minți din istorie.

Deși tehnologiile moderne au oferit și oferă o multitudine de dispozitive și de facilități noi, problemele fundamentale ale existenței omenești rămân în continuare. Mai mult decât atât, dilemele și confuziile oamenilor sunt și mai mari decât oricând mai înainte, iar însăși fundația civilizației occidentale a fost slăbită de atacurile unor facțiuni rivale și de bombardamentele mass-media. Înseși sistemele de guvernare sunt paralizate de blocajul protestelor zgomotoase.

Publicul a devenit un fel de grup-țintă al manipulărilor comercianților mass-media, fiind ca un vapor ce plutește pe mare fără busolă – cu atât mai puțin fără un sistem GPS.

Această carte ne oferă instrumentele necesare pentru a supraviețui și pentru a redobândi autonomia fundamentală și armonia interioară, în timp ce trăim cu complexitatea lumii moderne.