0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Religie
  3. Cărți: Știință și religie
  4. Viitorul lui Dumnezeu
Carte

Viitorul lui Dumnezeu

Viitorul lui Dumnezeu. Editura Life Style
Cumpăr

O abordare practică a spiritualității pentru vremurile noastre

Autor(i): Dr. Deepak Chopra,
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 280 (13x20 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ateismul militant, în fruntea căruia s-a poziționat Richard Dawkins, susține că în lumea modernă divinitatea este un mit demodat.

Deepak Chopra își exprimă cu pasiune dezacordul, considerând că acum este momentul perfect pentru a face din spiritualitate o cunoaștere trainică a realității superioare.

„Credința trebuie salvată spre binele tuturor, susține autorul, pentru că din ea izvorăște pasiunea pentru etern, care este și mai puternică decât dragostea. Mulți dintre noi au pierdut acea pasiune sau n-au cunoscut-o niciodată.“

În orice epocă, credința este un strigăt din inimă. Dumnezeu este conștiința superioară care răspunde la acest strigăt.

„Singură, credința nu ni-l poate oferi pe Dumnezeu, dar poate realiza ceva mai oportun: să-l facă pe Dumnezeu posibil.“

„În cartea Viitorul lui Dumnezeu, Deepak Chopra analizează cu precizie aserțiunea ateismului militant potrivit căreia viața nu are nici o semnificație sau scop și, într-un univers întâmplător, nu are nevoie de credință. El demască această controversă între credință și necredință și motivează cu claritate de ce este posibil și necesar să ne depășim dogmele simpliste care au susținut o dispută perimată și din ce în ce mai inutilă.“ (Dr. Dean Radin, autor al cărților Universul conștient și „Supernormal“.)

„Lupta neîntreruptă între cele două concepții despre lume, cea religioasă și cea științifică, a adus gândirea occidentală într-o stare de mare confuzie. În cartea de față, vizionarul Deepak Chopra și-a asumat sarcina de «călăuză a celor dezorientați», așa cum numai el reușește.“ (Amit Goswami, fizician și autorul cărților „The Self-Aware Univers“, „The Quantum Doctor“ și „How Quantum Activism Can Save Civilisation“).