0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Ştiinţe de frontieră
 3. Lumea mea
Carte

Lumea mea

Lumea mea. Editura Ganesha
CumpărDetalii carte

Autor(i): Victor Grebennikov
Editura: Ganesha
Colecţia: Esoterica
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 319 (13x20 cm)
Preţ: 26,01 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Lumea mea“ - este istorici vieţii neobişnuite a unui om neobişnuit. Veţi întra în lumea misterioasă a insectelor, veţi descoperi secretele ei uimitoare şi veţi deveni părtaşi la cercetările entuziaste în domeniu ale autorului acestei cărţi şi la invenţiile sale surprinzătoare.

Victor Grebennikov - savant naturalist, entomolog profesionist, pictor şi erudit, cu preocupări multiple. Este cunoscut pentru descoperirea Efectelor Structurilor Cavitare (ESC). Puţini sunt însă cei care cunosc şi o altă descoperire a sa, şi anume, existenţa efectului antigravitaţional în învelişul de chitină al unor insecte. Însă şi mai impresionant este fenomenul ce apare concomitent cu acest efect, şi anume, fenomenul invizibilităţii parţiale sau totale, ori al percepţiei deformate a obiectului material aflat în zona gravitaţiei compensate. Pe baza acestor descoperiri şi a principiilor bionice, autorul a construit o platformă antigravitaţională (un mini-aparat de zbor) şi practic a elaborat principiile zborului dirijat, cu viteză de până la 25 de kilometri pe minut. Din 1991 până în 1992, platforma a fost utilizată de autor ca mijloc de deplasare rapidă.

Cartea este scrisă într-un limbaj accesibil şi ilustrata de autor. Este o scriere autobiografică, bogată din punct de vedere spiritual, ce conţine o originală viziune ecologică şi entomologică a autorului.

De asemenea tinerii entomologi şi ecologişti vor găsi multe sfaturi şi idei, care îi vor ajuta foarte mult în realizarea activităţii lor.

Cartea va trezi interesul tuturor celor însetaţi de cunoaştere.

Cartea „Lumea mea“ a fost editată în anul 1997 cu un tiraj de 3000 de exemplare la tipografia Sovietskaici Sibiri. În prezent, cartea nu mai există în librării şi nici în biblioteci, acesta fiind motivul pentru care ne-am decis să o traducem şi să o tipărim.

Cuprinsul cărţii: „Lumea mea“

 • Prefaţă
 • Noaptea de vară
 • Curtea
 • Drumurile
 • Păduricea
 • Zborul
 • Poiana
 • Autobiografia