0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Științe de frontieră
 3. Lumea mea
Carte

Lumea mea

Coperta cărții: Lumea mea de la editura Ganesha.
Cartea: Lumea mea
Autor: Victor Grebennikov
Editura: Ganesha
Cumpăr
Autor(i): Victor Grebennikov
Editura: Ganesha
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 319 (13x20 cm)
ISBN:9786069319000
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Lumea mea“ - este istorici vieții neobișnuite a unui om neobișnuit. Veți întra în lumea misterioasă a insectelor, veți descoperi secretele ei uimitoare și veți deveni părtași la cercetările entuziaste în domeniu ale autorului acestei cărți și la invențiile sale surprinzătoare.

Victor Grebennikov - savant naturalist, entomolog profesionist, pictor și erudit, cu preocupări multiple. Este cunoscut pentru descoperirea Efectelor Structurilor Cavitare (ESC). Puțini sunt însă cei care cunosc și o altă descoperire a sa, și anume, existența efectului antigravitațional în învelișul de chitină al unor insecte. Însă și mai impresionant este fenomenul ce apare concomitent cu acest efect, și anume, fenomenul invizibilității parțiale sau totale, ori al percepției deformate a obiectului material aflat în zona gravitației compensate. Pe baza acestor descoperiri și a principiilor bionice, autorul a construit o platformă antigravitațională (un mini-aparat de zbor) și practic a elaborat principiile zborului dirijat, cu viteză de până la 25 de kilometri pe minut. Din 1991 până în 1992, platforma a fost utilizată de autor ca mijloc de deplasare rapidă.

Cartea este scrisă într-un limbaj accesibil și ilustrata de autor. Este o scriere autobiografică, bogată din punct de vedere spiritual, ce conține o originală viziune ecologică și entomologică a autorului.

De asemenea tinerii entomologi și ecologiști vor găsi multe sfaturi și idei, care îi vor ajuta foarte mult în realizarea activității lor.

Cartea va trezi interesul tuturor celor însetați de cunoaștere.

Cartea „Lumea mea“ a fost editată în anul 1997 cu un tiraj de 3000 de exemplare la tipografia Sovietskaici Sibiri. În prezent, cartea nu mai există în librării și nici în biblioteci, acesta fiind motivul pentru care ne-am decis să o traducem și să o tipărim.

Cuprinsul cărţii: „Lumea mea“

 • Prefață
 • Noaptea de vară
 • Curtea
 • Drumurile
 • Păduricea
 • Zborul
 • Poiana
 • Autobiografia