0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Științe de frontieră
  3. Provocarea antigravitației
Carte

Provocarea antigravitației

Provocarea antigravitației. Editura Firul Ariadnei
Cumpăr

Tehnici antigravitaționale; metode de utilizare a energiei spațiului

Autor(i): Marcel Pages
Editura: Firul Ariadnei
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 328 (14x21 cm)
Preţ: 21,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Există prea multe fenomene (levitații spontane, telepatie, lecturi parapsihice, facultăți taumaturgice etc.) care dovedesc cu prisosință că totul nu se limitează la lumea așa-zis fizică, și că dincolo de aceasta se manifestă forțe tainice despre care noi

nu avem încă decât puține idei reprezentative.

De mai bine de 15 ani propovăduiesc eliberarea oamenilor de gravitație. Convingerea mea este că vom dispune mâine de mașini grație cărora vom străbate liniștea spațiilor necuprinse „Pascaliene“ cu viteze mult superioare vitezei luminii.

Mâine, fantastica energie a spațiului, liberă de orice aspect colateral poluant, îi va reda Pământului nostru starea edenică din Geneză, iar omului - stăpânirea controlată a naturii.

Multe somități științifice consideră că această carte definește bazele procedeelor posibile care permit, în lumina cunoștințelor noastre actuale în domeniul fizicii, rezolvarea logică a problemei stăpânirii „arhimedice“ a forței de atracție

gravitațională, care este de peste un miliard de ori mai mare decât energia atomică.

Energia va fi atunci distribuită fără nici o limitare și fără poluare. Pe de altă parte, se va deschide și calea către explorarea lumilor și a relațiilor cu ceilalți locuitori ai Cosmosului.

Cred într-adevăr că dezvoltarea intelectuală și morală ar trebui să urmeze în mod logic, în pofida aparentei sale rămâneri în urmă, progresului științific, descotorosindu-l pe homo sapiens de instinctele sale animalice, belicoase, primitive.

Atunci, evoluția noastră ar putea tinde către o eră de pace universală.

Cuprinsul cărţii: „Provocarea antigravitației“

  • Introducere
  • Anti-gravitația - cheie a infinitului cosmic
  • Istoricul ideilor referitoare la gravitație
  • Anti-gravitația 1957
  • Anti-gravitația 1967
  • Anti-gravitația 1972