0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Cărți: Viață după moarte
  4. Amintiri din rai
Carte

Amintiri din rai

Coperta cărții: Amintiri din rai – Uimitoarele amintiri ale copiilor din perioada de dinaintea venirii pe Pământ de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Amintiri din rai – Uimitoarele amintiri ale copiilor din perioada de dinaintea venirii pe Pământ
Autor: Wayne W. Dyer, Dee Garnes
Editura: Adevăr Divin

Uimitoarele amintiri ale copiilor din perioada de dinaintea venirii pe Pământ

Autor(i): Wayne W. Dyer, Dee Garnes
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Viața de după moarte
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 253 (13x20 cm)
ISBN:9786067560039
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Poetul britanic William Wordsworth, care a trăit în secolul XIX, a afirmat că noi ne pierdem încetul cu încetul cunoașterea referitoare la rai, pe măsură ce creștem. El a declarat că „nașterea noastră nu este decât un somn și o uitare“ a existenței noastre celeste de dinainte.

Dr. Wayne W. Dyerși coautoarea Dee Garnes au declarat de multe ori că cei care cunosc cele mai multe lucruri despre Dumnezeu sunt copiii mici, care au stat până recent în brațele lui Dumnezeu. Dee s-a convins de acest lucru în urma unei interacțiuni cu propriul ei copil. Curioși să afle mai multe despre acest fenomen, Wayne și Dee au decis să lanseze o invitație adresată părinților din întreaga lume, de a-și împărtăși experiențele. Răspunsul copleșitor pe care l-au primit i-a determinat pe cei doi să scrie această carte, care include cele mai interesante relatări primite, în care copiii vorbesc despre amintirile lor de dinainte de naștere.

După toate aparențele, copiii mici ajung în această lume păstrând amintiri din perioada petrecută în lumea spiritelor, dovedind acest lucru membrilor familiilor lor. Ei descriu dialoguri cu Dumnezeu, afirmă că și-au ales personal părinții, vorbesc despre diferiți membri de familie decedați înaintea nașterii lor pe care i-au cunoscut în dimensiunea spirituală, își aduc aminte de viețile lor anterioare și descriu cu elocvență și cu acuratețe iubirea divină care există dincolo de această lume fizică, dar și o perioadă în care puteau comunica telepatic și în care s-au decis să coboare pe pământ.

Această carte fascinantă îi încurajează pe părinți și bunici să își asume un rol mult mai activ în comunicarea cu acești nou-veniți… și să înțeleagă că experiența terestră înseamnă mult mai mult decât percepem noi cu cele cinci simțuri ale noastre.

Cuprinsul cărţii: „Amintiri din rai“