0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Cărți: Viață după moarte
  4. Învăluită de lumină
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Învăluită de lumină

Învăluită de lumină. Editura Polirom

Cea mai profundă și completă experiență la limita morții

Autor(i): Betty J. Eadie
Editura: Polirom
Colecţia: La limita cunoașterii
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 35,95 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Pe 18 noiembrie 1973, din cauza complicațiilor apărute în urma unei intervenții chirurgicale, Betty J. Eadie a intrat în moarte clinică. A urmat una dintre cele mai copleșitoare experiențe la limita morții. Autoarea prezintă în detaliu etapele acestei experiențe, de la străbaterea unui tunel întunecat și revederea întregii sale vieți și până la întâlniri cu îngeri păzitori sau ghizi spirituali care au ajutat-o să înțeleagă lucruri importante din viața ei.

O experiență la limita morții este de fapt experiența morții. Personal, obișnuiam să cred că, atunci când mor, oamenii pătrund pur și simplu în întuneric, iar viața lor se termină. Fiind medic la un spital de urgență, am văzut mulți copii și adulți murind, și nu am avut niciodată vreun motiv să cred altceva. Abia după ce mi-am făcut timp pentru a-i întrebă pe cei care au supraviețuit unor morți clinice în ce a constat experiența lor am aflat că, adeseori, moartea este un proces spiritual și plin de bucurie. Nu întunericul ne așteaptă la sfârșitul vieții noastre, ci lumină, o lumină plină de iubire – «care conține multe lucruri bune», după cum s-a exprimat un copil. Învăluită de lumină ne învață că viața noastră individuală este importantă și plină de semnificație. Ea nu prezintă doar experiența morții lui Betty Eadie în timpul unei intervenții chirurgicale și a revenirii ei la viață; ea reprezintă practic o călătorie în sensul profund al acestei vieți.“ (Melvin Morse, doctor în medicină)