0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Zen
  4. O pasăre în zbor. Discursuri despre zen
Carte

O pasăre în zbor. Discursuri despre zen

O pasăre în zbor. Discursuri despre zen. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Autor(i): Osho
Editura: Mix
Colecţia: Osho
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea de faţă este despre căutarea lăuntrică şi transformarea personală, oferind înţelegere asupra celor mai profunde întrebări pe care le putem avea despre viaţă pornind de la 11 istorioare povestite de diferiţi maeştrii Zen.

În finalul fiecărui comentariu, Osho răspunde întrebărilor formulate de oamenii din audienţă, oferind îndrumări în probleme legate de iubire, înţelegere şi „căutare“.

În aceasta carte mesajele lui Osho trec dincolo de mintea raţională şi se adresează direct inimii.

Osho scoate în evidenţă modul în care viaţa cuiva poate fi transformată în bine atunci când meditaţia devine parte integrantă din viaţa lui cotidiană. Corpul şi sufletul sunt abordate ca fiind cele două aspecte deosebit de importante ale fiinţei umane. Corpurile noastre pot fi folosite pentru a ajunge până la stele, dar pentru asta mai întâi trebuie să aibă rădăcinile bine înfipte în pământ.

Prin această carte autorul evidenţiază faptul că este important să îţi preţuieşti rădăcinile bucurându-te de plăcerile simple ale vieţii, dar trebuie să îţi hrăneşti şi aripile care îţi permit să experimentezi conexiunea cu ceea ce este universal, transcendent, etern.

Povestirile zen istorisite de Osho ilustrează lumea misterioasă şi totuşi atât de simplă a Zen-ului, unde orice situaţie poate fi folosită de o fiinţă umană pentru a deveni mai trează, mai conştientă, mai vie.

11 povestiri zen clasice oferă puncte de plecare pentru a demonstra relevanţa pe care o are străvechea cale spirituală Zen în ceea ce priveşte fiecare aspect al vieţii noastre de cetăţeni ai secolului 21.