0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Cărți: Zen
  4. O pasăre în zbor. Discursuri despre zen
Carte
Datorită unei operațiuni de mentenanță și îmbunătățire a siteului,
în următoarele ore comenzile se pot face doar telefonic
la numărul de telefon din antetul paginii.

Vă așteptăm cu drag
și vă mulțumim pentru înțelegere!_

O pasăre în zbor. Discursuri despre zen

O pasăre în zbor. Discursuri despre zen. Editura Mix
Cumpăr
Autor(i): Osho
Editura: Mix
Colecţia: Osho
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea de față este despre căutarea lăuntrică și transformarea personală, oferind înțelegere asupra celor mai profunde întrebări pe care le putem avea despre viață pornind de la 11 istorioare povestite de diferiți maeștrii Zen.

În finalul fiecărui comentariu, Osho răspunde întrebărilor formulate de oamenii din audiență, oferind îndrumări în probleme legate de iubire, înțelegere și „căutare“.

În aceasta carte mesajele lui Osho trec dincolo de mintea rațională și se adresează direct inimii.

Osho scoate în evidență modul în care viața cuiva poate fi transformată în bine atunci când meditația devine parte integrantă din viața lui cotidiană. Corpul și sufletul sunt abordate ca fiind cele două aspecte deosebit de importante ale ființei umane. Corpurile noastre pot fi folosite pentru a ajunge până la stele, dar pentru asta mai întâi trebuie să aibă rădăcinile bine înfipte în pământ.

Prin această carte autorul evidențiază faptul că este important să îți prețuiești rădăcinile bucurându-te de plăcerile simple ale vieții, dar trebuie să îți hrănești și aripile care îți permit să experimentezi conexiunea cu ceea ce este universal, transcendent, etern.

Povestirile zen istorisite de Osho ilustrează lumea misterioasă și totuși atât de simplă a Zen-ului, unde orice situație poate fi folosită de o ființă umană pentru a deveni mai trează, mai conștientă, mai vie.

11 povestiri zen clasice oferă puncte de plecare pentru a demonstra relevanța pe care o are străvechea cale spirituală Zen în ceea ce privește fiecare aspect al vieții noastre de cetățeni ai secolului 21.