0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă colecţii
  3. Colecţia „Gastronomie“

Colecţia „Gastronomie“


Colecţia „Gastronomie“


Bunătăți pentru musafiri

De la găluște de aur la jerbo

Autor(i): Tóthné Libor Maria,
Editura: Casa
Colecţia: Gastronomie
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 176 (21x26 cm)
ISBN:9786067872118
Preţ: 79,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

După cele trei cărți de succes prin intermediul cărora i-a condus pe cititori în lumea aluatului dospit și a coacerii pâinii, de data aceasta autoarea le propune 63 de rețete de bunătăți pentru oaspeți – de la găluște de aur la jerbo.

href=

Fii brutar în lumea mare

Ocolul pământului cu 72 de rețete

Autor(i): Tóthné Libor Maria,
Editura: Casa
Colecţia: Gastronomie
Anul apariţiei: 2021
Pagini: 176 (21x26 cm)
ISBN:9786067871593
Preţ: 79,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Vă invităm într-o călătorie specială în jurul lumii!

Vom face cunoștință și vom degusta preparate de panificație din mai mult de 30 de țări. Am organizat călătoria, iar ghidul nostru va fi brutăria Limara, prin urmare nu veți avea altceva de făcut, decât să vă alăturați nouă și ei.

Fii brutar la tine acasă!

Rețetele brutăriei Limara

Autor(i): Tóthné Libor Maria,
Editura: Casa
Colecţia: Gastronomie
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 188 (21x26 cm)
ISBN:9786068527857
Preţ: 79,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În această carte, autoarea ne dezvăluie farmecul frământării și coacerii pâinii, bucuria de a le oferi celor dragi o pâine rumenă făcută cu propriile mâini. Pas cu pas, începătorii sunt instruiți cum se coace aluatul dospit, pentru avansați autoarea a adunat cele mai solicitate rețete, iar celor care doresc să experimenteze le-a rezervat diverse bunătăți din gama produselor de patiserie.

Conserve din legume și fructe

Autor(i): Elisabeta Iosefina Iorga
Editura: Meteor Press
Colecţia: Gastronomie
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Sfaturile competente și foarte utile ale experimentatei autoare vă ajută să vă lansați cu toată încrederea în pregătirea apetisantelor conserve din legume și fructe, cu care îi veți delecta pe toți cei dragi, adunați la masă pentru cel mai plăcut și mai reconfortant moment al zilei.

Preparate vegetariene și ovo-lacto-vegetariene

Autor(i): Elisabeta Iosefina Iorga, Marius Iorga
Editura: Meteor Press
Colecţia: Gastronomie
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 17,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Rețetele propuse utilizează ingrediente accesibile sau pe alocuri mai exotice, combinându-le pentru a crea o bucătărie savuroasă și mereu altfel. Deseori, fie numai și gândul la câte un preparat mai deosebit – autorii vă propun numeroase rețete de acest fel – ne stimulează apetitul și poftă de viață.

Homo carnivorus

Impactul alimentației pe bază de carne

Autor(i): Michel Leboeuf, Michel Quintin
Editura: Meteor Press
Colecţia: Gastronomie
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Datorită acestei lucrări, veți înțelege mai bine nu numai impactul unui regim pe bază de carne asupra sănătății, ci și consecințele lui reale asupra mediului înconjurător și a condițiilor de viață a animalelor.

Pagini cu rezultate:
12