12 luni în grădină
Editura: Casa
Colecţia: Grădina noastră
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 124 (16x23 cm)
ISBN:9786068189598
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc
Autorul demonstrează că poți obține rezultate extraordinare în sport fără ajutorul aparatelor, ci doar folosindu-ți propriul corp, reînviind așa-numitul antrenament calistenic.
Bazându-se pe propria experiență acumulată în regimul de detenție și folosindu-și creativitatea, autorul propune un sistem de antrenament pe cât de simplu, pe atât de eficient, care oferă tuturor un gen de pregătire fizică cu beneficii garantate asupra sănătății și cu performanțe incredibile.
Autorul relatează istoria unor țări care au existat pentru scurt timp, o lună, un deceniu, câteva zeci de ani, în perioada dintre 1840-1970 și a căror existență a fost curmată subit.
Cartea oferă o selecție de plante robuste și rezistente în același timp, care vă vor transforma grădina, terasa casei sau balconul într-o oază de verdeață, care îmbie la liniște și relaxare.
Doldora de recomandări practice, această carte este consilierul de încredere al oricărei fete care a împlinit 10 ani.
Cartea „Cum să nu îți ucizi plantele de apartament“, apărută în condiții grafice deosebite, cu ilustrații color, se adresează floricultorilor începători prezentând îngrijirea a 119 plante de apartament diferite.
După cele trei cărți de succes prin intermediul cărora i-a condus pe cititori în lumea aluatului dospit și a coacerii pâinii, de data aceasta autoarea le propune 63 de rețete de bunătăți pentru oaspeți – de la găluște de aur la jerbo.
href=
Vă invităm într-o călătorie specială în jurul lumii!
Vom face cunoștință și vom degusta preparate de panificație din mai mult de 30 de țări. Am organizat călătoria, iar ghidul nostru va fi brutăria Limara, prin urmare nu veți avea altceva de făcut, decât să vă alăturați nouă și ei.
Ea ne oferă multe idei, ne dă sfaturi pentru ca produsele noastre de panificație, pâinile și cozonacii să devină de-a dreptul irezistibili.
În această carte, autoarea ne dezvăluie farmecul frământării și coacerii pâinii, bucuria de a le oferi celor dragi o pâine rumenă făcută cu propriile mâini. Pas cu pas, începătorii sunt instruiți cum se coace aluatul dospit, pentru avansați autoarea a adunat cele mai solicitate rețete, iar celor care doresc să experimenteze le-a rezervat diverse bunătăți din gama produselor de patiserie.