Instinct
Resetează-ți creierul pentru a-ți crește productivitatea și a obține succesul
Autor(i): Dr. Rebecca Heiss,Editura: Lifestyle
Colecţia: Sănătate
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 272 (13x20 cm)
ISBN:9786067892901
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc
Când vei termina această carte, vei începe să iei decizii mai bune la muncă, acasă și în toate relațiile tale. Și vei putea începe să trăiești o viață mai conștientă.
De ce ne simțim în permanență copleșiți de stres, lipsiți de un scop real și nesatisfăcuți de cariera și de relațiile noastre?
De ce pare că ne sabotăm singuri, ne împiedicăm să fim productivi și să avem succes?
Răspunsul se află în instinctele noastre…
În toate domeniile vieții noastre, acționăm conduși de instincte dezvoltate cu sute de mii de ani în urmă și menite inițial să ne ajute să supraviețuim într-o lume plină de pericole și lipsuri.
Însă, în lumea de astăzi, aceleași instincte ne împiedică să obținem succesul în mediul în care trăim de fapt: o lume diferită, cu multiple alegeri și conexiuni nelimitate.
Dr. Rebecca Heiss oferă în cartea ei o nouă abordare referitoare la puterea instinctelor umane. Autoarea dezvăluie teoriile științifice din spatele comportamentelor de autosabotare și apoi ne oferă tehnici simple și ușor de aplicat, pentru a redirecționa aceste instincte să acționeze în favoarea noastră.
„Instinct“ este o carte practică și motivantă, un ghid pentru toți cei care s-au săturat să trăiască pe pilot automat și doresc o viață mai bună, plină de productivitate și fericire.
În cartea sa, „Instinct“, dr. Heiss propune o perspectivă biologică pentru înțelegerea comportamentelor umane pe care psihologii le studiază de mulți ani. Abordarea ei inovatoare ne oferă noi modalități de a învăța cum să ducem o viață productivă și satisfăcătoare.
Cuprinsul cărţii: „Instinct“
- Introducere
- Supraviețuirea: cum să ne grăbim încet
- Sexul: redefinirea rolurilor, a leadership-ului și a responsabilității
- Varietatea: satisfacția surprinzătoare a puținului
- Autoiluzionarea: cine zice, ăla este!
- Apartenența: oamenii asemănători abordează concurența în mod similar
- Teama de celălalt: de ce străinii încă mai înseamnă pericol
- Colectarea de informații: cum să rămâi curios în toiul haosului
- Concluzie: cum să devii (ne)temător
- Mulțumiri
- Note