0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Cornelia Măirean
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM

Cărţi de Cornelia Măirean

Cornelia Măirean este asistent universitar doctor în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași.

Domeniile sale de interes includ stresul și pierderea traumatică, reziliența și dezvoltarea personală, psihologia transporturilor.

A publicat studii în volume colective și în reviste indexate ISI Thompson (Journal of Loss and Trauma, Internațional Journal of Stress Management, The Social Science Journal, Journal of Adult Development, Journal of Happiness Studies, Learning and Individual Differences, Journal of Vocațional Behavior etc.) sau în alte baze de date de prestigiu.


Cărţi de Cornelia Măirean


Psihologia traumei

Autor(i): Prof. univ. Maria Nicoleta Turliuc, Dr. Cornelia Măirean,
Editura: Polirom
Colecţia: Collegium
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 256 (16x24 cm)
Preţ: 39,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Sinteză a celor mai noi informații din domeniu, „Psihologia traumei“ analizează tulburările psihotraumatice, factorii de risc și factorii protectivi și prezintă strategii de coping, modalități de prevenire a stresului posttraumatic, precum și cele mai eficiente terapii utilizate la nivel internațional.