0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Daniela Andreescu

Cărţi de Daniela Andreescu

Daniela Andreescu este coach, formator în managementul comunicării şi relaţiilor interpersonale, facilitator pentru dezvoltare umană, instructor de meditaţie şi mindfulness, autor.

A urmat diferite stagii de pregătire în domeniul dezvoltării personale, al tradiţiilor contemplative şi terapiilor alternative, a început studiul şi practica mindfulness în 1996, a participat la conferinţe şi seminarii dedicate cercetărilor din domeniul ştiinţelor cognitive.

S-a format în calitate de coach în cadrul şcolii internaţionale MetaSysteme Coaching, este primul formator în managementul comunicării şi relaţiilor interpersonal prin Metoda ESPERE® din România, validat de Institute ESPERE Internaţional Paris, este membră a Internaţional Coach Federation.

Din 2008, creează şi susţine programe de coaching, dezvoltare personală şi mindfulness, pentru publicul larg şi în organizaţii.

Picturile (Soulscapes) şi meditaţiile vizuale pe care le creează, precum şi cărţile publicate oferă un prilej de reflecţie şi de practică pentru susţinerea echilibrului interior, cu mai puţin stres şi cu mai multă seninătate.

Cărţile Danielei Andreescu, publicate la Editura Herald, oferă reflecţii, meditaţii, exerciţii practice, metode de gestionare a emoţiilor şi repere de comunicare relaţională care facilitează dezvoltarea personală, o bună convieţuire cu sine şi cu cei din jur. Ele conţin texte care utilizează expresia literară, poetică sau aforistică, deseori însoţite de imagini ale tablourilor pe care le pictează, propunând practici ludice şi creative ce susţin cunoaşterea de sine, extinderea prezenţei conştiente, construirea echilibrului interior.


Cărţi de Daniela Andreescu


Cum gătim realitatea

Cum gătim realitatea. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Reţetar de spiritualitate pentru oameni sceptici

Autor(i): Daniela Andreescu
Editura: Herald
Colecţia: Serie autor: Daniela Andreescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 36,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În acest „reţetar“veţi găsi descrise multe dintre felurile în care ne întâlnim cu realitatea: modele pe care le urmăm, scopuri şi dorinţe care ne atrag, preocuparea pentru alegeri şi încredere, pentru stres şi fericire, aspiraţia către spiritualitate.