0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Daniela Andreescu

Cărţi de Daniela Andreescu

Daniela Andreescu.
Daniela Andreescu

Daniela Andreescu este coach, formator în managementul comunicării și relațiilor interpersonale, facilitator pentru dezvoltare umană, instructor de meditație și mindfulness, autor.

A urmat diferite stagii de pregătire în domeniul dezvoltării personale, al tradițiilor contemplative și terapiilor alternative, a început studiul și practica mindfulness în 1996, a participat la conferințe și seminarii dedicate cercetărilor din domeniul științelor cognitive.

S-a format în calitate de coach în cadrul școlii internaționale MetaSysteme Coaching, este primul formator în managementul comunicării și relațiilor interpersonal prin Metoda ESPERE® din România, validat de Institute ESPERE Internațional Paris, este membră a Internațional Coach Federation.

Din 2008, creează și susține programe de coaching, dezvoltare personală și mindfulness, pentru publicul larg și în organizații.

Picturile (Soulscapes) și meditațiile vizuale pe care le creează, precum și cărțile publicate oferă un prilej de reflecție și de practică pentru susținerea echilibrului interior, cu mai puțin stres și cu mai multă seninătate.

Cărțile Danielei Andreescu, publicate la Editura Herald, oferă reflecții, meditații, exerciții practice, metode de gestionare a emoțiilor și repere de comunicare relațională care facilitează dezvoltarea personală, o bună conviețuire cu sine și cu cei din jur. Ele conțin texte care utilizează expresia literară, poetică sau aforistică, deseori însoțite de imagini ale tablourilor pe care le pictează, propunând practici ludice și creative ce susțin cunoașterea de sine, extinderea prezenței conștiente, construirea echilibrului interior.


Cărţi de Daniela Andreescu


Cum gătim realitatea

Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici

Autor(i): Daniela Andreescu
Editura: Herald
Colecţia: Serie de autor: Daniela Andreescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 240 (13x20 cm)
ISBN:9789731116358
Preţ: 36,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În acest „rețetar“veți găsi descrise multe dintre felurile în care ne întâlnim cu realitatea: modele pe care le urmăm, scopuri și dorințe care ne atrag, preocuparea pentru alegeri și încredere, pentru stres și fericire, aspirația către spiritualitate.