0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Helen LaKelly Hunt

Cărţi de Helen LaKelly Hunt

Helen LaKelly Hunt.
Helen LaKelly Hunt

Helen LaKelly Hunt este cunoscută în Statele Unite ale Americii ca activistă pentru mișcarea drepturilor femeii și deține două masterate, în urma absolvirii cursurilor Southern Methodist University din Dallas, precum și un doctorat în psihologie la Union Theological Seminary din New York.

Este autoarea volumului Faith and Feminism: A Holy Alliance.

Este membru fondator și președinte al organizației Sister Fund, cofondator al New York Women’s Foundation, Dallas Women’s Foundation și Women’s Funding Network.

Helen a fost membru în consiliul de conducere din cadrul Ms. Foundation for Women.

Pentru activitatea sa, a obținut numeroase premii: Lead Award, din partea Women & Philantropy; Național Creative Philanthropy Award, din partea Național Network of Women’s Funds; Premiul Gloria Steinem’s Women of Vision and Action; Laura Parsons Pratt Award.

Helen se simte onorată că a fost selectată să facă parte din Național Women’s Hall of Fame - pleiada figurilor prezente în Galeria Numelor Celebre de Femei ale Națiunii Americane.

Împreună cu soțul său, Harville Hendrix, a pus bazele cunoscutului Institute for Imago Relationship Therapy (astăzi, Imago Relationships Internațional, din New York), o organizație non-profit menită să instruiască alți terapeuți cu privire la procesul Imago și să elaboreze workshopuri pentru cupluri și persoane celibatare. Institutul a pregătit până acum peste 2.000 de terapeuți din 30 de țări și astăzi există aproximativ 200 de îndrumători de workshopuri care își desfășoară activitatea în întreaga lume.

Dacă doriți mai multe informații despre Helen LaKelly Hunt puteți urma linkurile următoare:

womenofthehall.org => Helen LaKelly Hunt

en.wikipedia.org => Helen LaKelly Hunt

harvilleandhelen.com => Helen LaKelly Hunt


Cărţi de Helen LaKelly Hunt