0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jeb Kinnison

Cărţi de Jeb Kinnison

Jeb Kinnison s-a născut în Kansas, Missouri.

Fiu al unui tată schizofrenic şi al unei mame singure care l-a crescut muncind din greu, şi-a dovedit abilităţile excepţionale pentru matematică încă din perioada liceului.

Ulterior a studiat astronomia, informatica şi ştiinţele cognitive la Massachusetts Institute of Technology (MIT).

După studiile universitare a îmbrăţişat diferite cariere, migrând de la un domeniu la altul cu profesionalism şi degajare.

A lucrat în programare pentru câteva companii de referinţă care au dezvoltat forme timpurii ale internetului şi a fost coleg cu Ray Tomlinson, inginerul care a ales simbolul „@“ ca separator pentru adresele de e-mail.

Apoi s-a îndreptat spre dezvoltarea imobiliară, consultanţa financiară, exploatarea forestieră, construcţiile de drumuri şi sisteme de canalizare…

Pe site-ul lui, www.JebKinnison.com, abordează subiecte variate precum relaţiile de cuplu, creşterea şi educaţia copiilor, sănătatea, dieta şi exerciţiile fizice, investiţiile financiare, consumul de droguri, tehnologia etc.

După studii avansate la MIT şi cariere în felurite domenii, Jeb Kinnison s-a retras în Palm Springs, unde scrie pe teme precum sănătatea, dieta, relaţiile, mediul înconjurător şi creşterea copiilor. Cărţile sale se bazează întotdeauna pe cele mai recente cercetări din domeniile abordate.


Cărţi de Jeb Kinnison


Evitant

Evitant. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să iubeşti sau să părăseşti un partener distant

Autor(i): Jeb Kinnison
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 296 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dacă partenerul tău se poartă ca un adversar şi îţi subminează toate încercările de apropiere, poate ai simţit măcar o dată că ţi-ar fi mai bine singur. Dar gândeşte-te: ori de câte ori persoana de lângă tine se retrage ca într-o cochilie şi nu poate accepta o intimitate deplină, s-ar putea să fie la fel de nefericită că are atât de puţin de oferit.