0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jeb Kinnison

Cărţi de Jeb Kinnison

Jeb Kinnison s-a născut în Kansas, Missouri.

Fiu al unui tată schizofrenic și al unei mame singure care l-a crescut muncind din greu, și-a dovedit abilitățile excepționale pentru matematică încă din perioada liceului.

Ulterior a studiat astronomia, informatica și științele cognitive la Massachusetts Institute of Technology (MIT).

După studiile universitare a îmbrățișat diferite cariere, migrând de la un domeniu la altul cu profesionalism și degajare.

A lucrat în programare pentru câteva companii de referință care au dezvoltat forme timpurii ale internetului și a fost coleg cu Ray Tomlinson, inginerul care a ales simbolul „@“ ca separator pentru adresele de e-mail.

Apoi s-a îndreptat spre dezvoltarea imobiliară, consultanța financiară, exploatarea forestieră, construcțiile de drumuri și sisteme de canalizare…

Pe site-ul lui, www.JebKinnison.com, abordează subiecte variate precum relațiile de cuplu, creșterea și educația copiilor, sănătatea, dieta și exercițiile fizice, investițiile financiare, consumul de droguri, tehnologia etc.

După studii avansate la MIT și cariere în felurite domenii, Jeb Kinnison s-a retras în Palm Springs, unde scrie pe teme precum sănătatea, dieta, relațiile, mediul înconjurător și creșterea copiilor. Cărțile sale se bazează întotdeauna pe cele mai recente cercetări din domeniile abordate.


Cărţi de Jeb Kinnison


Evitant

Cum să iubești sau să părăsești un partener distant

Autor(i): Jeb Kinnison
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 296 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dacă partenerul tău se poartă ca un adversar și îți subminează toate încercările de apropiere, poate ai simțit măcar o dată că ți-ar fi mai bine singur. Dar gândește-te: ori de câte ori persoana de lângă tine se retrage ca într-o cochilie și nu poate accepta o intimitate deplină, s-ar putea să fie la fel de nefericită că are atât de puțin de oferit.