0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Linda Lantieri

Cărţi de Linda Lantieri

Linda Lantieri are o experienţă de peste patruzeci de ani în domeniul educaţiei.

A fost profesor, director adjunct, director al unei şcoli gimnaziale din East Harlem şi profesor la Hunter College din New York.

În prezent, este director al proiectului The Inner Resilience Program, ce are ca misiune înzestrarea elevilor, profesorilor şi a întregului personal care lucrează în şcoli cu abilităţi de învăţare socială şi emoţională prin intermediul tehnicilor de meditaţie.

Este, de asemenea, cofondatoare a Resolving Conflict Creatively Program (RCCP). Demarat în 1985, RCCP este un program de cercetare care a fost implementat în peste patru sute de şcoli (de la grădiniţă până la clasa a VIII-a). Acesta vizează dezvoltarea abilităţilor de învăţare socială şi emoţională ale copiilor.

Linda este unul dintre membrii fondatori din consiliul organizaţiei Collaborative for Academic, Social, and Emotional Learning (CASEL).

Este coautor al cărţii „Waging Peace in Our Schools“ (Beacon Press, 1996), editor al volumului „Schools with Spirit: Nurturing the Inner Lives of Children and Teachers“ (Beacon Press, 2001) şi autor al cărţii


Cărţi de Linda Lantieri


Dezvoltarea inteligenţei emoţionale a copiilor

Dezvoltarea inteligenţei emoţionale a copiilor. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Tehnici de a cultiva puterea lăuntrică a copiilor

Autor(i): Linda Lantieri
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 200 (13x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Valorificând cele mai recente descoperiri din domeniul cercetărilor asupra funcţionării creierului şi din psihopedagogie, Linda Lantieri a creat un program educaţional vizând învăţarea socio-emoţională, care, aplicat în numeroase şcoli, s-a dovedit extrem de eficient în a-i ajuta pe copii să se relaxeze, să îşi exprime adecvat emoţiile, să îşi descopere interesele şi să depăşească anumite dificultăţi, în unele cazuri, chiar traume.