0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Linda Lantieri

Cărţi de Linda Lantieri

Linda Lantieri.
Linda Lantieri

Linda Lantieri are o experiență de peste patruzeci de ani în domeniul educației.

A fost profesor, director adjunct, director al unei școli gimnaziale din East Harlem și profesor la Hunter College din New York.

În prezent, este director al proiectului The Inner Resilience Program, ce are ca misiune înzestrarea elevilor, profesorilor și a întregului personal care lucrează în școli cu abilități de învățare socială și emoțională prin intermediul tehnicilor de meditație.

Este, de asemenea, cofondatoare a Resolving Conflict Creatively Program (RCCP). Demarat în 1985, RCCP este un program de cercetare care a fost implementat în peste patru sute de școli (de la grădiniță până la clasa a VIII-a). Acesta vizează dezvoltarea abilităților de învățare socială și emoțională ale copiilor.

Linda este unul dintre membrii fondatori din consiliul organizației Collaborative for Academic, Social, and Emotional Learning (CASEL).

Este coautor al cărții „Waging Peace in Our Schools“ (Beacon Press, 1996), editor al volumului „Schools with Spirit: Nurturing the Inner Lives of Children and Teachers“ (Beacon Press, 2001) și autor al cărții

Dacă doriți mai multe informații despre Linda Lantieri puteți urma linkurile următoare:

lindalantieri.org => Linda Lantieri

teleadership.org => Linda Lantieri


Cărţi de Linda Lantieri


Dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor

Tehnici de a cultiva puterea lăuntrică a copiilor

Autor(i): Linda Lantieri
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 200 (13x20 cm)
ISBN:9786065886650
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Valorificând cele mai recente descoperiri din domeniul cercetărilor asupra funcționării creierului și din psihopedagogie, Linda Lantieri a creat un program educațional vizând învățarea socio-emoțională, care, aplicat în numeroase școli, s-a dovedit extrem de eficient în a-i ajuta pe copii să se relaxeze, să își exprime adecvat emoțiile, să își descopere interesele și să depășească anumite dificultăți, în unele cazuri, chiar traume.