0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Marina Tadiello

Cărţi de Marina Tadiello

Marina Tadiello este un profesionist al lumii editoriale, traducător şi autor de manuale tehnice şi tehnici „Fă singur“.

Împreună cu Patrizia Garzena sa dedicat preparării săpunurilor naturale de peste 15 ani şi au cartea best-seller „Soap Naturally“ şi alte manuale în italiană şi engleză pe tema preparării săpunurilor, cosmeticelor naturiste, curăţării casei în mod natural şi adoptării unui stil de alimentaţie frugală.

Promovează şi gestionează o serie de pagini web, bloguri şi pagini de social media prin intermediul cărora, în fiecare zi, dialoghează cu mii de persoane din Italia şi din străinătate pe tema săpunurilor făcute în casă şi a culturilor durabile.

Ambele au organizat cursuri şi workshop-uri pe tema săpunurilor şi cosmeticelor produse în casă, sunt în mod frecvent invitate în emisiuni televizate şi programe radio, fiind menţionate în presa naţională şi internaţională datorită cărţilor publicate şi rolului de inovatoare social în domeniul în care activează.


Cărţi de Marina Tadiello


Arome, parfumuri şi balsamuri naturale

Arome, parfumuri şi balsamuri naturale. Editura MAST
CumpărDetalii carte

Ghidul celor care se încumetă să-şi producă cu propriile cosmetice cu mijloace la îndemâna oricui

Autor(i): Marina Tadiello, Patrizia Garzena
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Arome, parfumuri şi balsamuri naturale“ este un ghid practic care ne ajută în achiziţionarea, alegerea şi folosirea uleiurilor esenţiale, ţinând cont acelaşi timp de protecţia mediului înconjurător.